TÜRK Hava Yolları Birmingham Ofisi, ülkenin üretim ve sanayisine büyük katkı sağlayan Midland Bölgesinindeki işadamlarını, 113 ülkede 282 destinasyona taşıma konusunda Birmingham Ticaret Odası ile anlaşma imzaladı.

5 Ocak itibarı ile geçerli olmaya başlayan   Türk Hava Yolları ve Birmingham Ticaret Odası arasında imzalanan kapsamlı “ patronage” işbirliği çerçevesinde, milli hava yolu İngiltere’nin en büyük ikinci şehri Birmingham ve çevresinde önde gelen orta ve büyük ölçekli firmalara daha fazla“ ekonomi” ve “business class” yolcu taşıma fırsatı sunacak.

Türk Hava Yolları Birmingham Müdürü Selim Öztürk,”  Birmingham’da henüz taşıma fırsatı yakalayamadıkları iş adamlarıyla tanışacak olmaktan büyük mutluluk duyduklarını, kendilerini Avrupa’nın En İyi Hava Yolu ile uçmaya davet ettiklerini” kaydederek, şunları söyledi;

“- Bölgenin önde gelen firma ve yetkililerine en iyi hizmeti sunabilmek için onların öncelik ve beklentilerini en iyi şekilde anlamamız gerekiyor. Birmingham Ticaret Odası, kentin yanı sıra Solihull, Sutton Coldfield, Lichfield, Tamworth, Chase , Burton gibi şehirleri ve Asyalı İşadamları Ticaret Odası ve İngiliz-Amerikan İş Konseyi gibi önemli kurumları da aynı çatı altında toplamaktadır. 2016 yılında yapılan bu çok önemli kapsamlı işbirliği anlaşması sayesinde bölgenin önde gelen firma ve yetkilileri ile birebir iletişime geçebileceğimiz muazzam bir fırsatı yakalayacağız. “



Birmingham Ticaret Odası Genel Müdürü (CEO) Paul Faulkner de Türk Hava Yollarını firmalara en üst kalitede hizmet sunan, muazzam bir network’e sahip, uçmuş olduğu tüm şehirlerde toplumla çok iyi entegre olmasıyla gurur duyan “global bir hava şirketi” olarak tanımlayarak, “ Birmingham, İngiltere’nin en hızlı büyüyen ticaret merkezlerinden biridir. Kendileriyle 2016 yılında yakın işbirliği içinde çalışmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu.

Türk Hava Yolları, ödüllü “Business Class” hizmeti, zengin menüsü ve uçaklarında hizmet veren “Flying Chef”(Uçan Şef) konsepti ile dikkat çekiyor. Kısa bir süre önce Skytrax tarafından “En iyi Business Class CIP salonu İkram Servisi” ve 5’inci kez üst üste “Avrupa’Nın en iyi Havayolu” ödüllerini kazanan Türk Hava Yoları, Business Class yolcularına sunduğu eşsiz konforun yanısıra, yeni müzik, film, kablosuz internet ve canlı televizyon gibi özellikleriyle tercih edilen hava yolu oldu.