Nereden başlasam bilmiyorum... 15 dakika, en iyi deplasman performansı... Taraftarlar da eminim "Fenerbahçe bu kez şeytanın bacağını kıracak" diye düşündü. Sonra oyun dengelendi. Hatta Volkan inanılmaz bir top çıkardı. Yılın kurtarışlarından birini yaptı.

Nereden başlasam bilmiyorum... 15 dakika, en iyi deplasman performansı... Taraftarlar da eminim "Fenerbahçe bu kez şeytanın bacağını kıracak" diye düşündü. Sonra oyun dengelendi. Hatta Volkan inanılmaz bir top çıkardı. Yılın kurtarışlarından birini yaptı. Elazığ yoklamaya başlamıştı, hızlı oyuncuları da vardı. Mehmet Topal'ın tartışmaya açık pozisyonundan sonra Elazığspor'lu Onur şahane bir gol attı... Elazığ evinde maç kazanan bir takım. Kadroyu yenilemişler bir toparlanma var. Fenerbahçe'nin son haftalarda düşüşü var. Sivas'ta da iyi başlamıştı 15 dakika iyi oynamıştı sonra teslim etti. Formsuz bir teknik direktör... İki oyuncu dışında (Volkan ve Gökhan) futbolcuların form durumu düşük. Alper dağınık, Bekir yorgun, Mehmet Topal vasat. Meireles oynayamadığı için üzgün. Fenerbahçe ikinciyi yese iyice çözülürdü.
 
YARDIMCI HAKEM MODASI! 
Bu senenin bir modası var. Bursa-Beşiktaş maçında kale arkası hakemi oyuncu attırıyor. Dün de bir hakem Cristian'ı oyundan attırdı. Böyle oyuncu atılmaz. Oyuncu kendini kurtarmak için atar. Yardımcı hakemin işgüzarlığından 10 kişi kalıyorsunuz, kötü oynarken. Bunların hiçbiri de Fenerbahçe'nin dağınıklığına ve 1 puana razı görüntüsüne de bahane değil tabi. Ama o pozisyondan sonra Fenerbahçe'nin gardı düştü. Üst üste pozisyonlar yedi. İki tanesini Volkan çıkarırken birkaç tanesini de son paslarda kaybettiler. Daha sonra Kadlec'in omuzundan seken topla Mehmet Topal skoru 1-1'e getirdi. Fenerbahçe 1 puan mı aldı, 2 puan mı bıraktı tartışılır. F.Bahçe belki 1 puan farkla şampiyon olacak.