Olimpiyat Stadı, Beşiktaş için dezavantaj. Hani yakın bir şehre gitseler de orada oynasalar daha iyi. Dün iki takım futbolcuları da koştular. İyi güzel de nereye kadar koştular? Haybeye yurttan sesler. Hem Beşiktaş'ın hem de Eskişehirspor'un forveti yok.

Olimpiyat Stadı, Beşiktaş için dezavantaj. Hani yakın bir şehre gitseler de orada oynasalar daha iyi. Dün iki takım futbolcuları da koştular. İyi güzel de nereye kadar koştular? Haybeye yurttan sesler. Hem Beşiktaş'ın hem de Eskişehirspor'un forveti yok. İsim olarak varlar ama duracakları yeri bilmiyorlar. Eğer sadece koşmakla futbol oynansaydı alırdın iki-üç maratoncuyu ya da 5 bin metre koşucusunu takım kurardın. Top seni idare etmeyecek, sen topu idare edeceksin. Top seni kullanmayacak sen topu kullanacaksın. 
Beşiktaş huzurevi mi? Siyahbeyazlı takım son dakika tesadüf bir golle maçı kazandı ama nereye kadar. Beşiktaş'ta yeni bir sistem başlardı diyorlar... Yok futbol koordinatörlüğü yok bilmem ne direktörlüğü. Almeida'nın dışında bana Beşiktaş'ta oynayacak, daha da önemlisi maçı kazandıracak bir tane yabancı oyuncu gösterin. O zaman bu kadar yabancıya niye para verdiniz? Beşiktaş Kulübü huzurevi mi bakımevi mi? Marka değeri nerede? Seyirciyi aldatıyorsunuz. Bu kadar fasulyeden oyuncu alacağına o parayı iki tane doğru dürüst oyuncuya ver maçı da kurtarsınlar, takımı da. Tamam rüzgar var, tamam soğuk da var ama Orta Avrupa'da oynanan maçlarda da bunlar oluyor. Maalesef futbol kalitemiz düşük. 
 
HAKEM BAŞARILIYDI
Futbolcular birkaç pozisyonda penaltı istediler ama hakem, doğru kararlarla oyunu devam ettirdi. Bazı omuz omuza mücadeleleri de doğru görerek devam ettirdi. Bu kadar hakem hatasının yapıldığı maçlarda dün akşamki hakemin görüntüsü başarılıydı. PTT 1. Lig'de oynanan Ankaraspor- 1461 Trabzon maçını izledim. FIFA hakemi Mete Kalkavan, Ankarasporlu bir oyuncuyu oyundan attı, evlere şenlik. Mete'ye soruyorum; böyle bir pozisyonda Fener'den ya da G.Saray'dan atarsan sana helal olsun derim. Takımına ve futbolcusuna göre adam seçerseniz bu olmaz. Ne yapalım bu maçta yazacak fazla bir şey olmayınca diğer maçlardan da alıntı yapıyoruz.