Galatasaray bir ikramda bulundu Beşiktaş'a.. Beşiktaş da reddetmedi...Puan olarak liderin gerisinde olan iki takım var; biri Galatasaray biri de Beşiktaş. Galatasaray idare ediyor, Beşiktaş her maça asılıyor. Her maçta kazanmak için oynuyor ve ortadaki bü

Galatasaray bir ikramda bulundu Beşiktaş'a.. Beşiktaş da reddetmedi...Puan olarak liderin gerisinde olan iki takım var; biri Galatasaray biri de Beşiktaş. Galatasaray idare ediyor, Beşiktaş her maça asılıyor. Her maçta kazanmak için oynuyor ve ortadaki bütün puanları almak istiyor. Biliç, dün Gökhan Töre'nin yerine Holosko ile başladı ama sistem de oyuncular da aynıydı. Coşku ve maçı kazanma arzusu büyük ve yine ÜST DÜZEYDEYDİ. 
Ve hemen 20 dakika da 2-0'ı buldular. İlk golde sezonun görünmeyen kahramanı Veli göründü. Ani presle kazandığı topu sol ayağıyla direğin dibine bıraktı. İkinci golde de Pedro en iyi özelliği olan uzun ve isabetli ters topla Motta'yı buluşturdu.Brezilyalı sol bek de öyle bir kesti ki; direk adrese. Mustafa Pektemek de golü yaptı. Mustafa demişken. Kafasında açılma oldu; kanlar içinde oyuna devam ederken üst üste dört beş tane kafa topu geldi Mustafa'ya. Ama o hiç korkmadan hepsine çıktı. Sakatlıklar yüzünden uzun süre oynayamayan Mustafa Pektemek adeta 'Ben bu takımda kalmak istiyorum' dedi bu haliyle. 
Motta, Veli ve özellikle Oğuzhan dün mükemmel oynayan isimlerdi. Beşiktaş'ta teknik direktöroyuncu ilişkilerini bir hayli iyi görüyoruz. Bir birliktelik var. Çok az takımda olan, oyuna giren çıkan oyuncu ilişkileri de çok iyi... Bu da şu an itibarı ile ikinciliği getirdi Beşiktaş'a.
Akhisar Belediyespor fazla rahat. Ligdeki konumları iyi ama maçları çok rölantide oynuyorlar. Top rakipte iken hiç ama hiç yoklar. 
Bülent Yıldırım zaten son iki yılın en formda hakemi. Sakin ve kolay maçı da kolay yönetti. 
Beşiktaş her maçta kazanmak için oynuyor, bütün puanları toplamak istiyor
Akhisar Belediye fazla rahat bir takım. Top rakipte iken hiç ama hiç yoklar..