HALİL YETKİNLİOĞLU

Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Çınar Ergin, İngiltere’deki sivil toplum ve medya kuruluşlarının temsilcilerine ikametgahında bir iftar yemeği verdi.

Başkonsolos Çınar Ergin ve eşi Deniz Ergin’in evsahipliğinde Cuma akşamı gerçekleşen yemeğe farklı derneklerin yönetici ve temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe katılanlar sohbet etme imkanı bulurken, Türkiye’nin Londra Din Hizmetleri Müşaviri ve İngiltere Türk Diyanet Vakfı Başkanı Mahmut Özdemir yemek sonrası dua etti.

Başkonsolos Çınar Ergin de yaptığı kısa değerlendirmede, “barış”, “kardeşlik” ve “huzur” dileğinde bulunarak, “Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle İngiltere’deki Türk sivil toplum kuruluşları ve basın kuruluşlarının temsilcileriyle başkonsolosluğumuzda iftar yemeğinde biraraya gelmek istedik. Katılan herkese çok çok teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur, insanlar arasında kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen yemeğe katılanlar sohbet etme imkanı bulurken, Türkiye’nin Londra Din Hizmetleri Müşaviri ve İngiltere Türk Diyanet Vakfı Başkanı Mahmut Özdemir yemek sonrası dua etti.