Akra Otel'deki 'DAÜ Mezunlar Buluşması'na üniversitenin rektör yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova, Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürü Derviş Ekşici, KKTC Turizm Antalya Temsilcisi Habibe Elbasan'ın ev sahipliği yaptı. Geceye, Türkiye'nin Kenya Büyükelçisi Hüseyin Avni Aksoy, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler, Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca ve üniversitenin çok sayıda mezunu katıldı.

DAÜ Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürü Derviş Ekşici, üniversitenin 1979 yılında kurulduğunu, bugüne kadar 50 binden fazla mezun verdiğini, Antalyalı mezunların sayısının da 1500 olduğunu kaydetti. Türkiye'de '81 İlde 81 Etkinlik Projesi'ni başlattığını ve bu kapsamında Antalya'da buluşma gecesi düzenlediklerini aktaran Ekşici, "Her yıl mezunları bir araya getireceğiz, tanışıp kaynaşmalarını sağlayacağız. Ulaşabildiğimiz mezunlarımızın üniversitemizin sosyal ve kültürel etkinliklerinden haberdar olmaları için iletişim bilgilerini güncellemeye başladık" dedi.

DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova da, üniversitenin veri tabanını güncel tutup, dünyanın dört bir yanındaki mezunlara daha kolay bir şekilde ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Gecede, DAÜ mezunları Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, Antalya Ticaret İl Müdürü ve Seval Yasak Dizerkonca, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Mustafa Çağlar, Hüseyin Dinç, Emre Kurtdemir de anılarını paylaştı. Gecenin sonunda üniversitenin en eski mezunlarına plaket verildi.