Diltaş Eğitim Kurumları tarafından birincisi düzenlenen seminere, Diltaş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Koordinatörü Yasemin Ketenci, Okul Müdürleri, idarecileri ve öğretmenlerin yanı sıra Ankara, Konya, Antalya ve diğer şehirlerden yaklaşık 300 İngilizce öğretmeni katıldı.

Seminerde Cambridge University Press, Macmillan Education, Birkent Yayıncılık, Oxford University Press, Pearson,İnkaş- Express Publishing,Dinamik Eğitim Hizmetleri-Richmond, YDS Publishing, Evrim Dil Kursları firmaları seminerde stant açarak İngilizce öğretimindeki son çıkan ürünleri öğretmenlerle paylaştılar.

Gün boyu yapılan seminerlerde bir çok sunum gerçekleştirildi.

Katılımcılardan ve konuk konuşmacılardan tam not alan Diltaş Eğitim Kurumları amaçlarının İngilizce öğretimindeki son tekniklerin paylaşılması, öğretmenler arasında kaynaşma ve diyaloğun sağlanması yabancı dilde yayım yapan firmalarla İngilizce öğretmenlerini buluşturmak olduğunu açıkladılar.

Diltaşlı öğrencilerin dans ve müzikleri ile renklenen seminer sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikasının yanı sıra yapılan çekilişlerle değişik hediyeler verilerek sona erdi.