Rolls-Royce şirketinin  ve Türkiyeden Metal yapının sponsorluğunu yaptığı gecede Türkiyeden ödül alan şirketlerin temsilcileri katıldılar.

 

 

Gecede kağıthane beldeiye başkanı Fazlı Kılıç’da kamu hizmetleri geliştirme ödülüne layik görüldü. Kılıç ödülünü almak için Londradaki geceye katıldı. Kılıç konuşmasında bu ödül töreni için londra’da 40 şirketimizle ülkemizi temsil etmekten çok mutluyuz diyerek bizim belediyemizin kamu hizmetleri çalışmalarından aldığımız ödül, biz belediyedeki çalışan arkadaşlarımıza gurur kaynağı olmuştur’’ dedi

 

Yaklaşık 40 a yakın Türk şirketleri inşaat sektöründe değişik katogorilerde  ödül aldılar. Geceye rekor kıran Dap yapı İnşaat şirketi değişik dallarda 15 ödül aldı.

 

 

Ödül töreninden sonra bir konuşma yapan dap yönetim kurulu başkanı yılmaz ‘’aldığımız ödüllerden çok mutluyuz ülkemizi Londra’da temsil etmekden gurur duyuyoruz’’ dedi.

 

Gecede ödül alan Türk şirketerin isimleri şöyle.

 

Aerıum Turkey, Dap yapı holding, Gad Architecture, Hasan Sözüneri, Alataş Architecture&consulting, B Design, Çırakoğlu Architecture, Efekta Mimarlık Yapı end.San Tic Ltd.Sti,  Era Planning Architecture Consulting Ltd, Eva Real Estate appraisal Consultancy, Gad Global Architectural Developmant, Gökhan aksoy mimarlık Ltd. Sti, Gönye Proje tasarım, Koray Yavuzer mimarlık, M-Ofis Architects, NSMH, Öncüoğlu+ACP, Ongun Çağlayan Architecture &Design, Profil Mimarlık ve Dekorasyon Ltd. Sti