Genç Askon Şube Binasında düzenlenen toplantıda konuşan Özdoğan, GENÇ ASKON’un yapılanmasını hızla tamamlayarak faaliyetleri daha üst seviyelere çıkarabilmek için yoğun bir çaba içerisine  girdiklerini belirterek, "GENÇ ASKON, Genç iş adamı kimliğine ve Genç girişimci cesaretine sahip insanları ortak çıkarlar ve sosyal hedefler etrafında bir araya getiren, bu yapılanmayla ülkenin ve ekonominin güçleneceğine inanan bir sivil toplum örgütüdür.
 
 Ülkemizde demokrasinin tam oturmasını istiyorsak, Sivil Toplum Kuruluşlarına gereken önemin verilmesi gereklidir. Demokrasinin en büyük göstergesi, siyasete katılım ve insanların kendi düşündüklerini rahatça ifade edebilmesidir. Toplumların kendi kimliklerini koruyarak çağa ayak uydurabilmeleri, gençlerin aktif katılımıyla mümkün olacaktır. Sivil Toplum Kuruluşları hükümetlerle halk arasında köprü olarak teknolojik ilerleme, toplumsal gelişme ve refah seviyesinin yükseltilme çabalarını kolaylaştıracaktır.
 
 Sivil toplum kuruluşları sadece düşüncelerini ifade eden değil, aynı zamanda proje üreten, sorunlara çözüm arayan, bilimsel araştırmalar yapan, hizmet eden ve aynı zamanda barışçıl bir yapıya sahiptir. Sivil Toplum Kuruluşları devletimizin yapmış olduğu çalışmalara yardımcı ve destek olacağı ortak çözümlerin bulunabileceği kuruluşlardır. Sağlanacak olan ortak işbirliği ülkemiz kalkınması, toplumsal refah seviyesinin yükselmesi ve demokratik gelişim için büyük yarar sağlayacaktır.
 
Her Sivil Toplum Kuruluşları amaçları doğrultusunda çalışmalar yaparak devletimizin daha hızlı kalkınması için katkı sağlamalıdır.
 
 Yeni Genç girişimciler olarak kentimizin ekonomik olarak güçlenmesi açısından ve hem de Dünya piyasaları ile rekabet edilebilirliğini kolaylaştırma noktasında GENÇ ASKON olarak gayret edeceğiz dedi.