Cuma günü Galatasaray, cumartesi ise Beşiktaş ikişer puan bıraktı. Ligin mesafesi de kısaldığı için Fenerbahçe seyircisi önünde böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyordu. Karşısındaki hafife alınmayacak bir rakipti. Kümede kalma mücadelesi veren Erciyes, son

Cuma günü Galatasaray, cumartesi ise Beşiktaş ikişer puan bıraktı. Ligin mesafesi de kısaldığı için Fenerbahçe seyircisi önünde böyle bir fırsatı kaçırmak istemiyordu. Karşısındaki hafife alınmayacak bir rakipti. Kümede kalma mücadelesi veren Erciyes, son 5 maçını kaybetmemişti. Hatta üst üste 4 maçını kazandığı için moralli ve bir o kadar da güvenliydi. 
Hikmet Karaman'ın elinin değdiği belli. 
Fenerbahçe fırsatı kaçırmamak adına sezonun genelinde gösterdiği coşkuyu 90 dakika boyunca devam ettirdi. Tek problem coşkunun yanına sakinliği koyamamasıydı. Hatta oyunun sonunda bu coşkuyu paniğe çevirdiğini de gördük. Öyle ki Moussa Sow gibi çok duygusal bir futbolcu, istediklerini yapamadığı için sinirinden ağladı. (Ersun Yanal çıkarmazdı ama muhtemelen Sow beni çıkar diye hocasına ısrar etti.) 
Fenerbahçe'nin orta saha oyuncuları için zor bir maçtı. Çünkü karşısında mesafeyi uzatmaya çalışan bir Erciyes vardı. Tempolu bir maç başladı. Takımlar ekonomik oynayamadı. Volkan iyi başladığı her maçı iyi bitiriyor. Dün iyi başladı, iyi bitirdi. 

CANER SAHNNEYE ÇIKINCA.. 

Hafızalarda yer tutacak müthiş bir top çıkardı. Erciyesspor'un penaltısından sonra Fenerbahçe golü bulmasa oyunun sonu zor geçecekti ama sezonun en iyi oyuncularından Caner Erkin bu dakikada sahneye çıktı. Önce rakibini geçti sonra"al da at" dercesine ön direğe Emenike'ye kesti ve gol geldi. 
Fenerbahçe takımı, taraftarıyla kenetlenmiş durumda. Rakiplerinden daha çok şampiyonluğu istiyor. Avrupa'ya gitmeyecek bir takımın bu kadar istekli olması gerçekten takdire şayan. 
Dünkü karşılaşmada orta hakem Çağatay Şahan'ın bir kaç hatası oldu ama son haftalarda Süper Lig'de gördüğüm en iyi yönetimlerden bir tanesiydi diyebilirim.