Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ak Parti il ve ilçe yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretlerde; Jeoloji Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, Eczacılar ve Ziraat Odalarını ziyaret eden Başkan Altay, daha sonra Nüve İş Merkezi’ndeki esnaflarla görüştü. Meslek odaları ile esnaf ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Altay, 5 yılda Selçuklu’ya kazandırılan hizmetleri anlattı. Uğur İbrahim Altay, “Görev süremiz boyunca gerek sivil toplum kuruluşları, gerekse esnaf ve vatandaşlarımızla farklı platformlarda bir araya gelip karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Ortak aklı esas alan, memnuniyet odaklı hizmet anlayışı ile yeni dönemde de kazanan Selçuklu olacak” dedi.

Selçuklu’nun her alanda marka bir ilçe olması için 5 yıl boyunca özveriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Altay, “İlçemize kazandırdığımız sıra dışı parklar, temizlikte gerçekleştirdiğimiz modern ve ekonomik çözümler, altyapı ve asfaltta hedeflenen değerlerin aşılması ve mahallerimize yapılan hanım lokalleri, emekli konakları, spor salonları ve aile sağlığı merkezleri ile Selçuklu’ya değer kattık. Yeni dönemde de hemşehrilerimizden aldığımız destek ile Selçuklu için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretlerin ardından Nüve İş Merkezi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, onlardan gelen istek ve önerileri dinledi. Hayata geçirilen birçok proje ile Selçuklu’yu yaşam kalitesi yüksek bir şehir haline getirdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Biz mutlu ve gülümseyen bir Selçuklu için hizmet ediyoruz” dedi.