Talha Bayrakçı'nın cenanaze namazı öğleye müteakip Parsana Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cenazeye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da katılacak.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, seçim çalışmaları dönüşünde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Talha Bayrakçı için taziye mesajı yayınladı.

Sorgun, mesajında, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı mensuplarının, bugün seçim koordinasyon merkezi çalışmalarından dönerken trafik kazası geçirdiğini, kazada Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Talha Bayrakçı'nın vefat ettiğini belirtti.Bayrakçı’nın vefat etmesinden dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:

"Acımız gerçekten çok büyük. Ben, Talha Bayrakçı evladımıza Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve AK Parti camiamıza da sabır diliyorum. Kazada yaralanan ve Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan AK Parti İlçe Başkan Yardımcımız Gülvezir Korkmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Rafet Baştürk, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerimiz Cevdet Yatar ile Burak Temuçin kardeşlerime de Allah’tan acil şifalar dilerim."