Konuşmadan öne çıkan başlıklar şu şekilde:

Quote Message: Her türlü senaryoya karşı hazırlığımız vardır. İyi bir izolasyonla hastalığın yayılma hızını 2-3 hafta içinde kırarak, olabilecek en az hasarla mutlaka çıkacağız. Aksi takdirde daha ağır sonuçlarla daha ağır tedbirlerle karşılaşmamız kaçınılmazdır."

Her türlü senaryoya karşı hazırlığımız vardır. İyi bir izolasyonla hastalığın yayılma hızını 2-3 hafta içinde kırarak, olabilecek en az hasarla mutlaka çıkacağız. Aksi takdirde daha ağır sonuçlarla daha ağır tedbirlerle karşılaşmamız kaçınılmazdır."

Quote Message: 53.000 vakayı evinde izlemeye, 8.500 vakayı hastanelerde izlemeye aldık. Covid 19 teşhisi konan 1.872 kişinin tedavisine devam ediliyor. Tedavi edilen hastalarımızdan 44'ünü maalesef kaybettik. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Aziz milletim bu virüs daha çok kronik hastalığı olanlar ile yaşlıları hedefliyor. Vefat eden hastalarımızın tamaMında COVID-19 yanında ilave rahatsızlıklar söz konusuydu."

53.000 vakayı evinde izlemeye, 8.500 vakayı hastanelerde izlemeye aldık. Covid 19 teşhisi konan 1.872 kişinin tedavisine devam ediliyor. Tedavi edilen hastalarımızdan 44'ünü maalesef kaybettik. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Aziz milletim bu virüs daha çok kronik hastalığı olanlar ile yaşlıları hedefliyor. Vefat eden hastalarımızın tamaMında COVID-19 yanında ilave rahatsızlıklar söz konusuydu."

Quote Message: Türkiye son 10 yılda genel sağlık sigortasını hayata geçirmiş, dünyanın en iyi hastanelerini inşa etmiş, 1 milyon sağlık personeli ile en yüksek standartlarda hizmet kalitesine ulaşmış bir ülkedir. Sağlık personelinin ihtiyaç duyduğu malzemeler yeterli konumdayız. 69 ülke yardım talep etmiş, 17’sine gereken malzemeler gönderilmiştir."

Türkiye son 10 yılda genel sağlık sigortasını hayata geçirmiş, dünyanın en iyi hastanelerini inşa etmiş, 1 milyon sağlık personeli ile en yüksek standartlarda hizmet kalitesine ulaşmış bir ülkedir. Sağlık personelinin ihtiyaç duyduğu malzemeler yeterli konumdayız. 69 ülke yardım talep etmiş, 17’sine gereken malzemeler gönderilmiştir."

Quote Message: Sabırlı, dikkatli olalım. Kendimizin ve çevremizin temizliğine ihtimam gösterelim. Tedbir, mücadele, ferasetli davranmak bizden, takdir Allah'tandır. Kalın sağlıcakla."

Sabırlı, dikkatli olalım. Kendimizin ve çevremizin temizliğine ihtimam gösterelim. Tedbir, mücadele, ferasetli davranmak bizden, takdir Allah'tandır. Kalın sağlıcakla."