Ak Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya mitingini 28 Mart cuma günü yapacağını belirtti.
 
28 Mart'ın Başbakan Erdoğan'ın Konya'ya verdiği önemi gösteren bir tarih olduğunu ifade eden Türkmenoğlu, "Konya, Ak Parti'ye en büyük desteği veren ildir. Miting daha önceki bir tarihte yapılabilir, diye de düşünülebilir. Ancak Sayın Başbakanımız öyle yapmadı. Konya mitingi tarihi olarak 28 Mart belirlendi" şeklinde konuştu.
 
Seçim öncesi mitinglere başlayan Erdoğan'ın günde birden fazla şehre gittiğini hatırlatan Türkmenoğlu, "28 Mart'ta sadece Konya mitingi olacak. Başbakanımız 1 gününü Konya'ya ayıracak. Kendisi her zaman Konya'nın yanında olmuştur. Ak Parti iktidarı döneminde şehrimize devasa projeler kazandırıldı. Konya da bunun karşılığı olarak her zaman Ak Parti'nin ve Sayın Başbakanımızın yanında olmuştur. Bunun için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de Ak Parti en büyük başarılara imza atacaktır" dedi.