Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte İl Genel Meclisi’nin kapatılacak olması sebebiyle İhlas Haber Ajansı (İHA) Konya Bölge Müdürü Kenan Arvas’a veda ziyaretinde bulundu. 
6360 Sayılı Kanun Gereği 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte tüzel kişiliği kaldırılarak kapatılan İl Özel İdaresi’nin karar organı olan İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Selvi, Özel İdaresi Kararlar Daire Başkanı Hüseyin Eşgin ve İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü H. Rahmi Dalmaç ile birlikte İHA Bölge Müdürü Kenan Arvas’ı ziyaret etti. 
İl Genel Başkanı Ali Selvi, Büyükşehir Yasasıyla birlikte Konya’da yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Konya’nın 584 köyü 168 beldesi pırıl pırıl yeni mahalle oldu. 31 ilçemizle birlikte Büyükşehir Yasası sürecinden sonra İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi ve Büyükşehir belediyemizle güçler birleşti. Konya’mız için çok güzel hizmetler bu güç birliğinden ve bütçe imkanlarının artmasından sonra çok güzel hayırlı hizmetler inşallah Konya’mızı bekliyor” dedi.
Konya’nın kadim bir şehir olduğunu vurgulayan Selvi, “Konya’mız inşallah bir tarım, sanayi, turizm ve bilim şehri olma noktasında önemli bir dönemeçten geçiyor. Biz Özel İdare, İl Genel Meclisi olarak bir alt yapı oluşturduk. Artık yerinden yönetim anlayışından korkulacak bir şey olmadığını, üniter yapının bozulması, ülkenin bölünmesi gibi kaygılar bittiği bu günde artık yeni bir dönem başlıyor. Bu alt yapından sonra yerel kalkınma noktasında önemli hizmetler, önemli yatırımlar Konya’mıza gelecek” diye konuştu.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İhlas Haber Ajansı’nın kendilerini kamuoyuna tanıtmada, çalışmalarının vatandaşlar tarafından bilinmesi, sahiplenmesi noktasında çok destek verdiğini ifade ederek, bütün hizmetlerde İHA’nın bir emeğinin olduğunu ve tüm hayırla anılacak işlerde, hayır dualarda nasibinin olduğunu sözlerine ekledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak yapmış oldukları hizmetlerde İHA'nın katkılarından dolayı İHA Bölge Müdürü Kenan Arvas'a "Teşekkür” plaketi verdi.