Çumra Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, eski AK Parti Konya Milletvekili Muharrem Candan, Çumra Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Oğuz, AK Parti Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, parti mensupları ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, "Kim bu millete hizmet ederse başımızın üstünde yeri var. Kim bu millete hizmet etmezse güle güle. Onun için başkalarına güvenerek, başkalarından güç devşirerek millete dayatmaya kalkanların dönemi bitti. Bizim üzerimize düşen bir vazife var; Millet bizi seviyor diye oturup yatmak yok. Kapı kapı gezeceğiz, halkımızın desteğini isteyeceğiz" dedi.

Çumra Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Oğuz ise, "İlçemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz, beraber en güzel günlere kavuşacağız. Arkanda hükümet var salla gitsin dediler. Hayır. Ben aldatmaya gelmiyorum, ben aldanmayacağım da. Allah bana yapamayacağım hiçbir vaadi söylemeyi nasip etmesin. Biz genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle hep beraber Çumra'yı yönetmeye geliyoruz. Rabbim mahçup etmesin" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından merkezde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti heyeti seçim sürecinde destek istedi.