30 Mart Seçimleri, seçim çalışmaları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya mitingi hazırlıkları, il ve ilçe ve teşkilatları ile SKM Çalışmaları’nın yanı sıra yerel yönetimlerin yatırımlarının ele alındığı toplantıyı değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Bu seçimde de Konya partimizin gülen yüzü olacak ve Konya yine büyük bir destek ile AK Parti diyecek” ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un başkanlık ettiği toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Merkez İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru, AK Parti Merkez İlçe Başkanları ile AK Parti İl Yürütme Kurulu Üyeleri katı
 
Toplantıyı ve yapılan çalışmaları değerlendiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti İl Teşkilatı olarak aylardır yürüttükleri çalışmaların meyvelerini seçim çalışmalarında aldıklarını dile getirdi.
 
Planlı ve disiplinli çalışmanın partilerini bir adım önde tuttuğunu kaydeden Başkan Ahmet Sorgun; “Aylardır sahadayız ve milletimizle toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyoruz. İnşallah bu ayın sonunda Sayın Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımızı Konya’da 200 bine yaklaşan vatandaşımızla ağırlamanın coşku ve heyecanını yaşayacağız.
 
Hemen birkaç gün sonra da milletimiz, inşallah 30 Mart akşamında bizleri yine Konya’da birinci, üstelik de rekor bir destekle yine görev başına getirecektir. Biz buna sonuna kadar ve tüm kalbimizle inanıyoruz. Konyamız her şeyi hak ediyor. İnşallah 30 Mart’tan sonra yürürlüğe girecek Büyükşehir Yasası ile Büyükşehir Belediyemiz lokomotifindeki 31 ilçe, yüzlerce mahalle ve 584 köyümüze aynı kalite ve hızda hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.