Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan spor salonundaki yenileme çalışmaları hakkında Altyapı Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali İhsan Martı’dan bilgi alan Prof. Dr. Gökbel, beraberindeki heyetle yenilenen bölümleri gezerek incelemelerde bulundu.

Rektör Gökbel ve rektör yardımcılarına Baş Antrenör Aziz Bekir, Menajer Yaşar Berber, Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü yöneticileri de eşlik etti.

7 yaş grubu sporcuların çalışmalarını izleyen Rektör Prof. Dr. Gökbel, minik sporculara başarılar diledi. Ailelerle de sohbet eden Rektör Gökbel, ”Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sportif altyapımıza ciddi şekilde yatırım yaptık. Biliyoruz ki çocuklarımıza sporu sevdirmek ve onları spora teşvik etmek geleceğimiz için çok önemli. Tüm bu yatırımların yanı sıra başarılı sporcular yetiştirebilmemiz için en önemli unsurlardan biri de aile desteğidir. Bu konuda sporcularımızın yanında olan ailelerini de kutlamak istiyorum ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Gökbel, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş ve Prof. Dr. Mehmet Musa Özcan, Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basketbol Kulübü Başkanı Yunus Derebağ, Başantrenör Aziz Bekir, oyuncular Murat Yolcu ve Troy De Vries ile minik sporcular karma bir takım oluşturarak maç yaptı.

Zorlu bir mücadeleye giren takımlar, ailelerden oluşan seyircilerin tezahüratlarıyla daha da coştu. Maç sonunda minik oyuncular, Rektör Gökbel’e ziyaretinden dolayı isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti. Ayrıca kulüp yöneticileri tarafından spora katkıları nedeniyle de Rektör Gökbel’e basketbol heykelciği takdim edildi.