Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatının ilçe genelinde başlattığı Yerel Seçim Kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın her günü farklı programlarla Ak Parti’ye destek isteyen teşkilat mensupları 30 Mart seçimlerine kilitlendi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ile Alışveriş Merkezlerini ziyaret eden Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak “İlçe Teşkilatı olarak bir seferberlik başlattık. Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Ana Kademe yöneticilerimiz ile birlikte her gün ayrı bir heyecan ile yola çıkıyoruz.

Hemşehrilerimizin Ak Partimize olan teveccühü en büyük mutluluğumuz oluyor. Esnafımızla, çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte oluyoruz. Selçuklu’da Ak Partili Belediyeciliğin geçen 5 yıldaki güzel örnekleri önümüzdeki 5 yıl içinde umut veriyor” dedi.


“Daima millet, daima hizmet” sloganıyla hayırlı bir yola çıktıklarını söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı ve Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ise “ En büyük gücümüz hemşehrilerimizin bize olan
güvenidir. 5 yıl boyunca Selçuklu’da yaşayan hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak hizmetler yaptık. Şimdi bu hizmetlerden yararlanan kardeşlerimiz bize memnuniyetini ifade ediyor. Bundan daha büyük bir mutluluk olabilir mi? Biz Selçuklu’ya gönül verdik, ve karşılığında hemşehrilerimizin gönlünü kazandık. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Selçuklu Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen çalışmalara katılan AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ise yaptığı açıklamada “Konya’da Ak Partimiz tüm ilçelerde büyük başarı gösterecek inşallah. Tüm teşkilat mensuplarımız canla başla 30 Mart seçimleri için çalışıyor. Selçuklu İlçe Teşkilatımız da Selçuklu’yu karış karış gezerek Ak Belediyecilik için destek istiyor. Selçuklu’da geçen dönemde Başkan Uğur İbrahim Altay’ın yaptığı hizmetler önümüzde duruyor. Vatandaşımız bu yükselmenin devam etmesini istiyor. Bu istek 30 Mart’ta sandığa yansıyacak ve Selçuklu yükselmeye devam edecek” dedi.