Futbol mucizesi olmazsa bitime 10 hafta kala ilk üç belirlendi. Beşiktaş kazanamasaydı, Antalya beraberliğinden sonra büyük moral bozukluğu yaşardı. Siyah-beyazlılar, çabuk oynamayı seven, mücadeleci bir takım. Son haftalarda kalesinde çok pozisyon vermiy

Futbol mucizesi olmazsa bitime 10 hafta kala ilk üç belirlendi. Beşiktaş kazanamasaydı, Antalya beraberliğinden sonra büyük moral bozukluğu yaşardı. Siyah-beyazlılar, çabuk oynamayı seven, mücadeleci bir takım. Son haftalarda kalesinde çok pozisyon vermiyor. Beraberliği cebinde olan bir takım. İlk yarıyı 2-0, 3-0 önde kapatacak coşkuyu sahaya yansıttı. 
İkili bir orta saha vardı Jones ve Veli. Slaven Bilic, öndeki dört oyuncuyu sürekli değiştirerek bir arayış içerisindeydi. İlk yarıda bol pozisyon üreterek, Eskişehir'in de pozisyon üretmesine izin vermeyerek bir 45 dakikayı tamamladı. 65-70'ten sonra Eskişehir değişiklikleri aleyhine işledi ve baskı yedi. 
Çalıştığınız zaman Allah da yardımcı olur. Milli maçta da iyi oynayan Ersan Gülüm çıktı sahneye, kullanmadığı ayağıyla vurdu ve golü buldu. Motta, ilk yarının tamamında etkiliydi, ikinci yarı vasattı. Serdar etkili bir oyun oynamadı. Oyunun son 13 dakikasında tek kale oynayan bir Beşiktaş izledik. F.Bahçe mi, Galatasaray mı şampiyon olur diye haksız bir algı var. F.Bahçe ve Galatasaray daha aralarında oynamadı. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon maçlarını bitirdi. Galatasaray için Fenerbahçe kadar şansı var deniyor ama haksızlık ediliyor Beşiktaş'a. Bu galibiyetle siyah-beyazlılar ivme kazanacaktır. Beşiktaş'ın fiziksel bir problemi yok. Galatasaray şampiyonluğa adaysa, Beşiktaş da aday. Beşiktaş takımı mütevazı bir sezon geçiriyor. Herkesin kavga ettiği bir sezonda kimseyle kavga etmeden sakin bir dönem geçiriyorlar. Bir Kasımpaşa maçları var. Problem yaratmıyorlar. Söz düellosunda olmuyorlar. İçlerindeki Fernandes sorununu bile bir şekilde aşmaya çalışıyorlar. Ve bu yarışta ben de varım diyorlar. F.Bahçe ve G.Saray'ın arkasında tehdit unsuru olmayı sürdürüyor. Havlu atmadığı gibi artık coşkusu da artacaktır.