Selçuk kaptanlık bandını yere atıyor, formayı da hocanın kucağına vermeye kalkıyor! Aslında F.Bahçe için önemli olmayan, G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi için önemli olan bir maç. Böyle bir maçta bile Türkiye'nin büyük iki takımının ka

Selçuk kaptanlık bandını yere atıyor, formayı da hocanın kucağına vermeye kalkıyor!

Aslında F.Bahçe için önemli olmayan, G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi için önemli olan bir maç. Böyle bir maçta bile Türkiye'nin büyük iki takımının kaptanlarının yaptıklarına bakın! F.Bahçe'nin kaptanı Emre yıllardır aynı filmi oynuyor ve herkes ona prim veriyor. Emre'nin formasını üzerinden alın, dört büyük takımın haricinde bir takımın kaptanlığını yapsın. Türkiye Ligi'nde kaç maçı tamamlar? Milli maçlarda ben "Yeter artık" diyebiliyorum. Çünkü milli takım beni ilgilendiriyor. Ama kulüp takımlarında onu yönetimleri ilgilendiriyor. Bizi ilgilendirmez. 
F.Bahçe dün 11'e 11 devam etseydi bu G.Saray'ı kesin yenerdi. "Niye bu kadar keskin konuşabiliyorsun" derseniz, Fener 10 kişi kalmış G.Saray hala emekliyor, eveliyor, geveliyor. F.Bahçe bir gol bulsa işin rengi değişecek. Ve maç öyle bir noktaya geliyor ki G.Saray Kaptanı Selçuk çıkıyor. Kaptanlık bandını yere atıyor, formayı da teknik direktörün kucağına vermeye kalkıyor. Israrla oyundan çıkmak istiyor. Sen teknik direktörünle anlaşamayabilirsin, senin görevin sahada futbol oynamak, teknik direktörünün dediğini yapmak. Eğer yapmak istemiyorsan, oynamak istemiyorsan sahaya hiç çıkmayacaksın. O kaptanlık bandını yere atıyorsan ve o G.Saray kulübü de o kaptanlık bandını bir daha sana takıyorsa yazıklar olsun o G.Saray yönetimine. G.Saray'ın neden 10 kişi F.Bahçe'ye etkisiz oynadığının resmi ve sebebi Mancini-Selçuk olayından dolayı belli oluyor zaten. 
G.Saray'ın attığı gol yapılış olarak güzel. Hem Melo'nun hem de Sneijder'in kalite farkından doğan bir gol. Bizim yerli oyuncuların bir şeyden ders alması gerekir. Alves Sneijder'e girdi. Bizim oyuncular Denizli horozu gibi birbirlerinin üzerine yürürler. Ama Sneijder elini uzattı, "Ne gereği var" dedi. Alves de elini uzattı ve olay bitti. Bundan sonra da olmadı.Bizimkiler kavga ediyor, Drogba ayırıyor. Maalesef ders de almıyoruz. G.Saray eğer bir şeyler yapacaksa köklü bazı tedbirler alması gerekir. İçeride büyük sıkıntıların olduğu belli. Mağlup olsalardı tahmin ediyorum statları sezon sonuna kadar kapanırdı.