BASKONSOLOS BEYAZBAYRAM'A ILK ZIYARET AGF VE AGC BAŞKANI YENI VE KKTC TURIZM TEMSILCISI PINAR'DAN....

Antalya Lara-Şirinyalı caddesinde yer alan KKTC Başkonsolosluk binasına ilk ziyaret ise Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Baskani Mevlüt Yeni ile  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Temsilcisi Nazmi Pınar tarafından yapıldı. 

Ziyarette konusan Başkan Yeni, KKTC ile her dönem çok yakın ilişki ve işbirliği içinde olduklarını ve KKTC Bayrağının bugün dikildiği Başkonsolosluk binasına ilk ziyareti yapmanın önemine işaret etti. 
M.Yeni; " Kıbrıslı Türk kardeşlerimiz ile her zaman biriz ve beraberiz. Antalya da sizin eviniz. Sizlerin nezdinde KKTC nin burada temsiliyeti son derece önemli. Bizlerde basın camiası olarak dün olduğu gibi bugünde KKTC nin, sizlerin yanındayiz" dedi.

Başkonsolos Beyazbayram da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Antalya da hiç yabancılık çekmediğini ve zaten kendisini evinde hissettiğini vurguladı. Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Başkanı Mevlüt Yeni'nin KKTC'ye olan sevgisinin herkes tarafından bilindiğini,  Başkonsolos olarak Antalya da göreve başlamasından sonrada KKTC-ANTALYA arası  işbirliklerinin daha da artacağını belirten Beyazbayram, kapılarının her zaman Antalya Basınına da açık olduğunu belirtti.

KKTC Turizm Temsilcisi Pınar da, kendisinin de çok yakın zamanda Antalya'ya Bakanlar Kurulunca atandığını ve KKTC ye hem mesafe hemde karşılıklı ilişkiler olarak çok yakın olan güzel Antalya'nin en büyük eksikliği olan KKTC Başkonsolosluğunun artık faaliyete geçmesinin son derece önemli olduğunu belirterek, "Sn.Başkonsolosumuz ile birlikte Anavatan da, Antalya da görev yapmaktan, KKTC icin calismaktan büyük onur duyacağız" dedi.

MYGazete.com