Londra’da matematik öğretmenliği yapan ve bir hafta önce korona virüsten dolayı hayatını kaybeden 62 yaşındaki Erdal Yılmaz’ın 66 yaşındaki kardeşi Erbay Yılmaz’ın kaderi de kardeşi gibi oldu.

2 çocuk babası Erbay Yılmaz, koronavirüs nedeniyle can verdi. Koronavirün ilk olarak aldığı kardeş Erdal Yılmaz’ın yaklaşık bir ay önce bronşit şikayeti ile hastaneye başvurduğu, bir süre yatılı tedavi gördükten sonra ise doktorların ‘hastanede kal’ tavsiyesine uymayarak taburcu olduğu öğrenildi.

Evine gittikten bir süre sonra öksürük, yüksek ateş, ishal ve nefes darlığı belirtileri başgösteren Erdal Yılmaz yeniden hastaneye başvurdu. Tedaviye alınan Erdal Yılmaz bir süre direndi ancak 6 Nisan tarihinde korona virüse yenik düştü.

Erdal Yılmaz’ın ölümünden sadece 6 gün sonra ise kardeşi Erbay Yılmaz aynı hastalıktan hayata gözlerini yumdu. 66 yaşındaki iki çocuk babası Erbay Yılmaz’ın İngiltere’de bir şöfor okulu sahibi olduğu biliniyor.

TÜRKİYE KÖKENLİLER

Hayri Ergönül, Mahmut Özcan, İlyas Güngör, Hüseyin Aslan, Hacı Ali Doğuş, Hıdır Uzun, Hüseyin Buz, Mevlüt Bozdoğan, Hasan Ergönül, Melik Ejder Ülkümen, Cuma Metin, Fatma Binboğa, Süleyman Özdemir, Serkan Aydın, Ali Kalaycı, Fatma Kurt, İsmail Taşçı, Zeynep Çakantemur, Ömür Alişan, Gülüzar Ağbacı, Ali Nurdağı, Vahide Bektaş ve Elif Keskin. Murat Ekici ,Aziz Özdi

KIBRIS KÖKENLİLER

Ahmet Raşit, Elmaziye Kanlı, Yıldıray Faik, Mustafa Ahmet, Kamil Ahmet, Şengül Besim, Mehmet Abdurrahman, Güney Osman Tarzan, Doğan Konkurt (Ahmet), Safi Levent, Mustafa Mehmet, Hasan Ali, Zülfiye Osman, Niyazi Numanoğlu, Mehmet Erdoğan, Rahme Erdoğan Tayip, Arif Niyazi, Samime Bilginer, Çetin Çetinkaya, Serdar Balı, Tayfun Salih, Ahmet Kamil, Osman Mehmet, Özkan Hüseyin, Hatice Yusuf Veci, Türker Enver, Hüseyin Kavaz, Ersin Mehmet Soyalan, Sündüz Yusuf Ramadan, Rıfat Hasan Rezvan, Hilmi Miksi, Salise Tolgay Demirağ, Şakir Cemal, Enver Arif, Hanife Mehmet, Mustafa İbrahim, Emine Aziz, Ergün Osman, Yaşar Cevahir, Suna Arif, Ayşe Ali, İbrahim Muharrem, Sare Tek, Salih Balı, Aynur Hussein, Özcan Aygın, Aynur Talat Gusela, Ferhat Hakkı, Hüseyin Ahmet ve H.Y.Ş, Ibrahim Mercan.Ahmet Ömer,Erdal Yılmaz,Erbay Yılmaz’