İngiltere’nin başkenti Londra’da bugün iki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı daha koronaverüs salgınından hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde, aslen Sivas’ın Gürün ilçesi Camiliyurtköyünden olan ve İngiltere’de Horrow’da yaşayan 62 yaşındaki Ali Kalaycı hayatını kaybetti.

Yakın çevresinin verdiği bilgiye göre bir sure önce koronavirüs kapan Ali Kalaycı, evinde karantinadayken vefat etti.

MAHMUT ÖZCAN AKŞAM VEFAT ETTİ

İngiltere Türk toplumu akşam saatlerinde ise aslen Kayseri’nin Sarız ilçesine bağlı Küçük Sobaçimen köyünden olan ve Londra’da yaşayan 60’lı yaşlardaki Mahmut Özcan’ın ölüm haberiyle sarsıldı.

Mahmut Özcan, koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı  North Middlesex Hastanesinde hayatını kaybetti.

İNGİLTERE’DE KORONAVİRÜSTEN ÖLEN TÜRKİYE KÖKENLİLER

Hayri Ergönül, İlyas Güngör, Hacı Ali Doğuş, H.E., Melik Ejder Ülkümen, Serkan Aydın, Hüseyin Arslan, Ali Kalaycı ve Mahmut Özcan.

KIBRISLI TÜRK

Ahmet Raşit, Elmaziye Kamil, Yıldıray Faik, Mustafa Ahmet, Kamil Ahmet, Şengül Besim, Mehmet Abdurrahman, Güney Osman Tarzan, Doğan Konkurt(Ahmet), Safi Levent, Mustafa Mehmet, Hasan Ali, Hüseyin Yusuf Şuft, Zülfiye Osman, Niyazi Numanoğlu, Mehmet Erdoğan, Rahme Erodğan Tayip, Fezile Mustafa, Arif Niyazi, Samime Bilginer, Çetin Çetinkaya, Serdar Balı, Tayfun Salih, Ahmet Kamil, Osman Mehmet ve Özkan Hüseyin.

Kaynak; Erovizyon.co.uk