Hani var ya bir laf "Evim evim güzel evim" böyle olunca G.Saray şen şakrak. Misafirliğe gitmeyi sevmiyor, hep evde oturayım diyor. Mancini G.Saray'a geldikten sonra defansif olarak yapılan hatalara inanılmaz çıldırıyor. Gol yemeye tahammülü yok. Bence de

Hani var ya bir laf "Evim evim güzel evim" böyle olunca G.Saray şen şakrak. Misafirliğe gitmeyi sevmiyor, hep evde oturayım diyor. Mancini G.Saray'a geldikten sonra defansif olarak yapılan hatalara inanılmaz çıldırıyor. Gol yemeye tahammülü yok. Bence de doğru. Çünkü Türkiye'de bazı oyuncular futbol ukalalığı yapıp takımlarının gol yemesine neden oluyor. G.Saray'ın ikinci golünden önce Sneijder ofsayt. Yardımcının durduğu yer doğru, kaldırmadığı bayrak yanlış. G.Saray'da Drogba ile Sneijder zaten markaj yapmıyorlar. Ama hücum güçleri mükemmele yakın. Yaratıcılar ama pek savunmayla ilgileri yok. Mancini'nin bunları oynatmama şansı da yok. Çünkü bu futbolcular general oyuncular. Emir verecekler, yönlendirecekler. O zaman bu takıma asker de lazım. Mancini baktı ki Melo bu askerlik işinde tek kalıyor yanına Ceyhun'u monte etti, sonra da Yekta'yı. Böylece takım, Drogba ve Sneijder rahatladı, Mancini de huzur buldu. 
 
MİLLETİN PARASINI GASP EDEMEZSİN 
G.Saray zaten açık oynamaya mecburdu. Akhisar da açık oynayınca keyifli bir maç izledik. Futbol gol demek. Ağlar havalandıkça seyreden keyfleniyor. Verdiği parayı statta ve TV'de helal ediyor. Dün böyle bir maç oldu. G.Saray maçı kazanmanın yanında F.Bahçe'yi de averaj olarak yakalayıp geçti. Fırat Aydınus'luk fazla bir iş olmadı. İkinci yarı 6 tane oyuncu değişti. Yarımşar dakikadan 3 dakika eder. Ama maç 6-1 diye maçı 1 dakika uzatamazsınız. Skor belki 6-2 olur, belki 7-2 olur. Yarın bu düşme hattına da yansır. Yani sen 6 oyuncu değişmesine rağmen ve kesinlikle 3 dakika eklemen gerekirken, 1 dakika ekleyip maçı bitiremezsin. Böyle bir hakkın yok. Yani milletin parasını gasp edemezsin. Futbolcu hakeme küfür edemez; ederse kırmızı kart görür. Peki hakem futbolcuya küfür eder mi? O da kesinlikle edemez. Peki ederse ne olur? Yüzde yüz ceza görmesi gerekir. Eğer hakem küfür etmişse ve cezasız kalırsa bu işin kesinlikle önünü alamazsınız. Ve işi çözemezsiniz. Eğer hakemin küfür ettiğini ispatlarsanız örnek olarak da hakeme büyük bir ceza vermelisiniz. Bunun affı olamaz. O zaman yarın başınıza büyük iş açılır. 
Türkiye'de bazı oyuncuların futbol ukalalığı, takımlarının gol yemesine neden oluyor.
Futbolcu hakeme küfür edemez; ederse kırmızı kart görür. Peki hakem küfür ederse...