YAŞAM MÜCADELESİNDE YENİK DÜŞTÜ

Kamuoyunun dikkatini çekerek, kanserli kızı için yardım kampanyası başlatmak isteyen acılı baba Andy Whelan; nöroblastom kanserinin dördüncü evresindeki kızının yaşadığı acıları gözler önüne seren fotoğraflar paylaştı.

Geçen sene eylül ayında nöroblastom kanseri teşhisi getirilen minik Jessica'nın en azından son haftalarını güzel geçirebilmesi için, 'go fund me' sitesinde, yabancıların yaptığı yardımlarla 76 bin pound (yaklaşık 317 bin TL) toplandı.

Gencinden yaşlısına milyonlarca insanın yüreğini parçalayan Jessica, maalesef yaşam mücadelesinde dün sabah saat 7'de yenik düştü.

''CENNETTE SEVDİKLERİYLE BİRLİKTE OLACAK''

Kişisel Facebook sayfasından, kızının yaşadığı acı tecrübeyi günbegün paylaşan acılı baba, Jessica'nın ölümünü oldukça duygusal bir yazı yayımlayarak duyurdu.

"Jessica bu sabah 7.00'de huzura kavuştu. Bir yanım bu acıdan kurtulduğu için mutlu, bir yanım ise acı içinde. Benim prensesimin melek kanatları çıktı ve cennette sevdikleriyle birlikte olacak. Bir gün yeniden bir araya gelene kadar, küçük abisini ve onu sevenleri yukarıdan hep izleyecek.

Dün gece sonunda onu kollarımla sarmama izin verdi ve kocaman sarıldık birbirimize. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım.

Gözlerini kapayıp, uykuya dalmasını ve gittiği yerden korkmamasını söyledim; bütün yüzünü defalarca öptüm."