KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin’in Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Büyükelçi Çimen Keskin'in mesaji şöyle; 

Birleşik Krallık Kıbrıs Türk Toplumunun Değerli Mensupları, 

Mevcut görevimde, Birleşik Krallık’ta yaşayan Kıbrıs Türk toplumunun siz değerli üyeleriyle bu yıl ilk kez Ramazan Bayramını kutlamanın sevinci içerisindeyim.

Bayramlarımız manevi duyguların paylaşıldığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün davranışlara yansıdığı bizim için özel günlerdir.

Birçok güzelliği bir arada barındıran bayramlarımız, günlük hayatın koşuşturması içinde zaman zaman, arka planda kalabilen hissiyatları bizlere yaşatarak, aile bağlarının daha da güçlenmesine, insanların kaynaşmasına, dostlukların pekişmesine vesile olur. 

Bu topraklarda, bizi güçlü bağlarla birbirimize bağlayan geleneklerimizi, ortak değerlerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak yönünde hepimizin görev ve sorumlulukları bulunmaktadır.

Değeri büyük olan bu özel günlerin bizleri birbirimize daha sıkı bir şekilde bağlamasını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, tüm insanlık için barış ve huzurun egemen olduğu günlere vesile olmasını diliyorum .

Bu duygularla, şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve birlikte huzur ve esenlik dolu nice bayramlar geçirmemizi temenni ediyorum.