Türkiye elektronik dans müzik camiasının tek olduğu kadar kaliteli yüzü Bedük, vücudunuzun her bölgesini oynatacak bir performans için 8 Mart’ta o2 Academy Islington sahnesinde olacak.

Karizmatik müzisyen ve ya­pımcı Bedük; on yıldan uzun bir süredir Türkiye’de gerçekleştir­diği görkemli şovları, müziği ve eşsiz tarzı ile tanınıyor.

Londra’da yaşamaya başla­yan ve stüdyosunu açan Bedük, 8 Mart’ta Londra O2 Academy Islington’da gerçekleştireceği ilk Londra konserini dört gözle bek­liyor! Türkiye’de denenmemiş bir türü deneyip büyük bir ba­şarıyla üstesinden gelen Bedük; funk, disco, house türlerini eğ­lenceli melodilerle enerjisi yük­sek şarkılara dönüştürdügü yeni albümü ile İngiltere’den dünyaya açılımaya hazırlanıyor.

Konser için hazırladığı reper­tuara en sevilen cover’larından olan Koyver Kendini, Sude, Bi Dans Etsek, This Fire – Franz Ferdinand, Rock ‘n’ Roll Queen – The Subways, Missing- Every­thing But The Girl gibi parçaları ekleyen Bedük aynı zamanda ge­ceye özel ‘Around The World’ – Daft Punk ve ‘California Love’ – 2Pac and Dre ikilisinden bir potpuri yapacak.

Bedük 2006 yılında, sayısız ödüllerinin ilki olan En İyi Dans Müzik Yapımcısı ödülünü ka­zandıktan sonra, kendi yazdığı, kaydettiği ve yapımcılığını üst­lendiği bir dizi albüm çıkarmış, bu albümlerin getirdiği başarı ile müzik listelerinde 1 numa­raya çıkmıştı.

GO Albümü ise MTV dâhil 5 farklı önemli müzik ödülüne daha aday gösterilmişti.

7 albüm ve milyonlarca albüm satışı, milyonlarca izlenen müzik videoları, yüzlerce kapalı gişe konser ve sayısız ödülden sonra Bedük, 10 yıldır kendisi dışında diğer sanatçılar için düzenleme, yapımcılık ve şarkı sözü yazar­lığı yapıyor.

Sıla, Sabahat Akkiraz, Harun Kolçak, Mirkelam bunlardan sa­dece bir kaçı.

Sıra dışı sahne şovlarına imza atan Bedük yeni albümü ile Londra’da vereceği ilk kon­seri için “Hayatımda ilk defa bir konserim öncesinde ne gö­receğimi bilmiyorum“ şeklinde konuşuyor.

“Her konser seyircisi ile birbi­rinden ayrı bir deneyime dönü­şür, Londra seyircisinin de yüz­lerce farklı deneyim yaşadığını biliyorum, ancak benimle bir de­neyimi henüz yaşamadılar“ diye anlattı.

Son dönemin en şahsına mün­hasır sahnesini izlemek ve kali­teli müziğine kulak vermek iste­yenler şimdi onun performan­sına kulak kabartıyor.

Konser Tarihi : 8 Mart 2018

Konser yeri ve adresi :

O2 Academy Islington

Angel Central, 16 Parkfield Street, Islington, London, Uni­ted Kingdom, N1 0PS

Bilet Fiyatı : £18.50

w w w . l i v e n a t i o n . c o . u k / show/1079070/bedük-uk-debut/ london/2018-03-08/en