Sanatçı Gülgün Aydoğar’ın, “Expressions” adını verdiği kişisel sergisi, 24 Kasım Cumartesi günü Londra’da, ArtFixGaleri’de açılacak. 

Bu ay kapılarını ArtFix Galeri’de bizlere açan Gülgün Aydoğar’ın kişisel sergisi “Expressions” gittikçe soluklaşan modern yaşamlarımızın aksine doğanın çarpıcı renklerindeki canlılığı ve yaşam enerjisini insan figürüne yansıtmakta ve onunla bütünleştirmekte. Özellikle kadın figürüne yoğunlaşan çalışmaları insana dair tüm duyguları bünyesinde barındırmakta ve feminen estetiği gözler önüne sermekte. 

GÜLGÜN AYDOĞAR KİMDİR?

1965 yılında İzmirde doğan Gülgün Aydoğar, Dokuz eylül Üniversitesi resim bölümünden mezun olduktan sonra kariyerini iç mimar olarak devam etti. 18 senelik meslek hayatı boyunca yarattığı mekanlarda rengin gücünü etkili bir biçimde kullanırken bir yandan da güzel sanatlar için öğrenci yetiştirmeye devam etti. 2016 yılında oğluyla birlikte Londraya yerleştikten sonra tekrardan aktif olarak resme dönen sanatçı, Londra’daki ilk sergisini 2017 Nisan ayında Chrome-Art’ın Oxo Tower’da düzenlediği Tribe Festivalinde gerçekleştirdi. 

AYDOĞAR SANATSEVERLERİ SERGİYE BEKLİYOR

24 Kasım Cumartesi 15.00 - 18.00 saatleri arasında yapılacak olan sergi açılışına Londra’daki tüm sanatseverleri davet ediyoruz. 

Sergi 7 Aralığa kadar ziyaretçilere açık olacak. Etkinlik ücretsizdir. 

Nasıl Gidilir: 

ArtFix Galeri, Woolwich Arsenal istasyonuna 4 dk yürüme mesafesindedir. Tren: London Bridge - Woolich Arsenal 28 dk DLR: Stratford / Bank - Woolwich Arsenal 30 dk 

Daha fazla bilgi için www.gulgunaydogar.com/exhibitions www.instagram.com/g.art_london

Tel: 07491570848