Türk Hava Yolları, yeni yılda Londra’dan Ankara’ya direct uçak seferleri başlatıyor. Edinilen bilgiye göre Londra – Ankara uçak seferleri Ocak-Mart döneminde haftada iki defa karşılıklı gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak Diplomat TravelDirektörü Özkul Beyzade’nin veridiği bilgiye göre THY’nin Londra – Ankara direct uçak seferleri  9 Ocak 2019 Çarşamba gününden itibaren başlayacak.

Londra’nın Gatwick havalimanından Çarşamba ve Cumartesi günleri akşam yerel saatle 21:35’te kalkacak uçaklar Türkiye saati ile 04:35’te Ankara’da olacak.

Aynı günlerde Ankara’dan akşam yerel saat ile 19:15’te kalkacak olan uçak ertesi sabah 20:35 Londra Gatwick havalimanında olacak.

TÜRKİYE VİZESİNDE ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

Özkul Beyzade, İngiltere’den Türkiye’ye seyahat edecek yolcular için daha önce havalimanında verilen vize işleminin kaldırıldığına dikkat çekerek, “Türkiye varışlı havalimanlarında vize verme işlemi durdurulmuş olup, Türk pasaportu veya kimlik kartı olmayan yolcular online e-vize almaları gerekiyor. Türkiye vizesi 20 dolar olup, internetten almakta güçlük çeken yolcularımız Diplomat Travel’i aradıkları takdirde yardımcı olabiliriz” dedi.

Özkul Beyzade, İngiltere’nin en köklü seyahat acentası olan Diplomat Travel’de Türkiye uçuşları için gidiş-dönüş uçak biletlerinin 205 sterlinden başladığını latırlatarak, seyahat edecek olanların kendileri ile erken temas kurmaları halinde alternative fiyat seçenekleri sunacaklarını kaydetti.

Diplomat Travel Direktörü Beyzade, Ankara direct seferleri ve her türlü seyahat  veya tatil düşünenlerin kendileri ile 020 7730 2201 numaralı telefondan temas kurabileceklerini sözlerine ekledi.