Türk Dışişleri’nin geçen ay örnek kıdemli vatandaş ödülünü kazanan MÜSİAD UK Başkanı Nuri Bulgurcu, özel nedenlerden dolayı başkanlık görevinden istifa etti. Bulgurcu’dan boşalan başkanlığa MÜSİAD tarafından yeni bir ismin atanması bekleniyor.

İNGİLTERE’de faaliyet gösteren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD UK) 1 yıl önce göreve başlayan ödüllü başkanı Nuri Bulgurcu, başkanlık bayrağını devrediyor.

Bu işin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Bulgurcu “MÜSİAD için İngiltere’de bulunduğum 50 yıllık bilgi ve birikimimi, yönetimdeki arkadaşlarımla beraber toplumumuz, ülkem ve kurumumuz çalışmaları için kullandım. Bundan sonra da İngiltere’de yaşayan Türk toplumunun kıymetli üyelerinin her zaman hizmetinde olacağım. Beraber çalışma fırsatı bulduğum tüm MÜSİAD yönetimine, üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

MÜSİAD UK Başkanı ‘özel nedenler’den istifa etti

ÖRNEK VATANDAŞ SEÇİLMİŞTİ

Geçen ay Türk Dışişleri Bakanlığı aracılığı ile İngiltere’de örnek kıdemli vatandaş seçilerek ödüle layık görülen Bulgurcu’dan boşalan başkanlığa MÜSİAD Genel Merkezi tarafından yeni bir ismin atanması bekleniyor. Bulgurcu’nun İstanbul’da düzenlenecek bir törenle görevi yeni MÜSİAD İngiltere başkanına teslim edeceği öğrenildi.

Bulgurcu istifasına ilişkin “Gördüğüm lüzum, özel kişisel nedenlerim ve diğer sebeplerle ayrılmak istiyorum. Beraber çalıştığım yönetim kurulu üyelerimize ve genel merkez yönetimine ve tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bayrağı devralacak yeni yönetime başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.