Vogue dergisine konuşan şarkıcı, "Bu albümle ona, 20'li ya da 30'lu yaşlarına geldiğinde, kim olduğumu ve neden kendi mutluluğum uğruna onun tüm hayatını gönüllü olarak ters yüz ettiğimi açıklamak istedim" dedi.

Ünlü yıldız, "Bu durum onu gerçekten bazen çok mutsuz etti. Ve bu benim için iyileşip iyileşemeyeceğini bilmediğim derin bir yara" diye konuştu.

33 yaşındaki müzisyen, merakla beklenen dördüncü albümü vesilesiyle, Vogue dergisinin İngiliz ve Amerikan baskılarına 5 yıl sonra ilk kez ayrı ayrı röportaj verdi.

Adele on the cover of Vogue

KAYNAK,ALASDAIR MCLELLAN

Adele'in yeni albümün adı "30". Adele'in uzun süre ilişki yaşadığı Simon Konecki ile evlendiği ve sonra da boşandığı yaş bu.

Şarkıcı, albüme konu olan boşanma için, "bir el bombasını" evliliğine attığını söyleyerek, "Bütün hayatım mahvoldu" dedi.

Albümün ilk single'ı "Easy On Me", 15 Ekim'de piyasaya çıktı.

Adele, "Go Easy On Me..." şarkısı için, "Albüm için yazdığım ilk şarkıydı ve sonra da 6 ay boyunca başka bir şey yazmadım çünkü kendi kendime, 'Tamam, söylenecek her şeyi söyledim' dedim" ifadelerini kullandı.

Ünlü pop yıldızı, albümün geri kalanı üzerinde çalışırken müziğin, ayrıldığı eşinden oğlu Angelo'ya, olanları açıklamaya dönüştüğünü söyledi.

Adele, Vogue'un "açık bir ilişki eleştirisi" olarak tanımladığı bir şarkısının "gerçek olaylara" ilişkin olduğunu söyledi.

Adele, "Bu şarkı ile Angelo'ya ilerki ilişkilerinde, ister erkek olsun ister kadın, eşine nasıl davranması gerektiğini göstermek istedim" dedi.

Adele on the cover of Vogue

KAYNAK,STEVEN MEISEL/VOGUE

Şarkıcı Vogue'a, yaşadığı boşanma sonrası yeni ilişki konusunda ise "olmazsa olmazlar listesinin çok uzadığını" anlattı.

'Kilo vermem ile en acımasız yorumlar kadınlardan geldi'

Evlendikten kısa bir süre sonra yaşanan boşanma için ise Adele, şunları söyledi:

"Sadece artık benim için doğru değildi. Sonum tanıdığım birçok insan gibi olsun istemedim.

"Öyle perişan bir durumda da değildim ama kendimi ön plana almasaydım acınası bir duruma girebilirdim. Ama evet, o anlamda kötü bir şey olmadı."

Adele and Simon Konecki at the Grammy Awards in 2013

KAYNAK,GETTY IMAGES

Adele ve Simon Konecki

Simon Konecki şu anda eski eşinin hemen karşı sokağında yaşıyor ve oğulları Angelo'nun velayetini paylaşıyor.

Adele

KAYNAK,SIMON EMMETT

Adele röportajda, kilo vermesi sonrası Instagram'a koyduğu fotoğrafın çok konuşulması hakkında da açıklamalarda bulundu:

"Sadece şu anda değil, tüm kariyerim boyunca bedenim nesneleştirildi. Ama birçok kadının neden şoke olduğunu, hatta incindiğini anlıyorum. Fiziksel olarak birçok kadını temsil ediyordum. Ama ben bu halimle de aynı kadınım."

Adele, verdiği kilolar konusunda yapılan yorumlar arasında en acımasız olanların "diğer kadınlar" tarafından yapılmasının kendisini çok incittiğini söyledi.