'Ünlülerin yönetmeni' lakabıyla bilinen Ayşe Ersayın'ın ölümü, ünlüler dünyasını yasa boğmaya devam ediyor.  Ajda Pekkan'ın evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden ünlü yönetmen, Süper Star'ı derinden etkiledi. Pekkan'ın olayın şokunu atlatamadığı ve evini satma kararı aldığı iddia edildi.


"KOLLARIMIN ARASINDA ÖLDÜ"

Ünlülerin klip yönetmeni Ayşe Ersayın (63) yakın dostu  Ajda Pekkan'ın, İstanbul-Bahçeköy'deki evinde kalp krizi geçirip ölmüştü.  Ajda Pekkan "Canım dostumun evimde odası vardı. Mart'ta ameliyat olacaktı. Yalnız kalmasını istemiyordum. Bir gece önce birlikte film izleyip yattık. Sabaha karşı fenalaştı. 'Bana bir şey oluyor, iyi değilim' dedi. Kollarımın arasında öldü" demişti.

MORAL BULMAK İÇİN TURİSTİK ADAYA GİDİYOR

Olayın şokuyla kendine gelemeyen  Ajda Pekkan'ın imdadına kardeşi Semiramis Pekkan ile eniştesi Gulu Lalvani yetişti. Çift,  Ajda Pekkan'ı moral bulması için  Tayland'ın  Phuket Adası'ndaki lüks malikanelerinde ağırlayacak.

MİLYONLUK MALİKANEYİ SATIŞA ÇIKARACAK

Söylentilere göre  Ajda Pekkan, ölümün gerçekleştiği villasında kalmak istemiyor. Yakınlarına söylediğine göre bu evini satma kararı aldı. 6 odalı havuzlu villasına iddiaya göre 8.5 milyon dolar istiyor.  Uzakdoğu'da 15 gün kalacak olan Süperstar dönüşte villasının satışıyla ilgilenecek.

AJDA PEKKAN 71 YAŞINA GİRDİ AMA KUTLAMA YAPMIYOR

Bu arada  Ajda Pekkan'ın bugün 71. yaş günü. Ancak yakınlarına "Sakın bir kutlama organize etmeyin. Moralim sıfır. Kendimi iyi hissettiğim bir anda buluşuruz. Zaten bir süreliğine Phuket'e gidiyorum" dedi.