1 Şubat 1999 yılında hayatını kaybeden değerli sanatçımız  Barış Manço'nun bugün 18. ölüm yıl dönümü. Adı, Türk müzik tarihine altın harflerle kazınan unutulmaz sanatçı  Barış Manço, unutulmaz şarkılarıyla  Kadıköy  Moda'da anılacak.


ÖLÜMÜNDEN 18 YIL SONRA LİSTELERDE, 7'DEN 70'E DİNLENİYOR

Türkiye'de Anadolu Rock'ın kurucu isimleri arasında yer alan, kültür ve barış elçisi olarak anılan  Barış Manço'nun ölümü üzerinden tam 18 sene geçmesine rağmen hala listelerden düşmüyor.  Spotify'ın verilerine göre,  Barış Manço dijital platformda 731,362 kez dinlendi. Yılların eskitemediği sanatçının en çok dinlenen şarkısı ise "Sen gülünce güller açar gülpembe" diyerek kulaklarda kırılgan bir ezgi bırakan "Gülpembe" şarkısı.

Spotify TOP 10 listesinin geri kalanında Dağlar Dağlar, Kol Düğmeleri, Kara Sevda, Unutamadım ve Sarı Çizmeli Mehmet Ağa gibi  Barış Manço'nun yıllara meydan okuyan şarkıları yer alıyor. Gülpembe, Alla Beni Pulla Beni gibi sanatçının hit şarkılarının bulunduğu, en sevilen albümü Sözüm Meclisten Dışarı'dan TOP 10 listesine giren bir diğer şarkı ise Arkadaşım Eşşek.  Barış Manço yaşadığı dönemde olduğu gibi, ölümünden sonra da 7'den 70'e herkes tarafından dinlenmeye devam ediyor.