Geride bıraktığımız akşam hayatını kaybeden usta tiyatro oyuncusu Ercan Yazgan, hayatını pek de kameralar önünde yaşamayan bir isim olduğu için onun ailesiyle ilgili bilgiler de pek bilinmiyor. Usta oyuncunun tıpkı kendisi gibi oyunculuk sektöründe boy göstermiş iki kızı olduğunu biliyor muydunuz? Bizimkiler dizisinde yıllarca ‘Kapıcı Cafer’ rolünde izlediğimiz ve senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı‘Kaygısızlar’ dizisindeki ‘Memnun Kaygısız’ rolüyle akıllarımıza kazınan usta oyuncu hayatı boyunca oynadığı diziler kadar evlilikleriyle de çok konuşuldu. Yazgan, yaşamı boyunca dört kez evlendi.

YAZGAN’IN KIZLARI DA OYUNCU OLDU

Biri üvey biri öz, iki kızı olan Ercan Yazgan’ın kızları da sanat camiasında… Yazgan, oyuncu Buket Dereoğlu ve Billur Yazgan’ın babası. Buket Dereoğlu 6 yaşında iken annesi İdil Hanım, ikinci evliliğini 1976 yılında Ercan Yazgan ile yaptı. Bu kez Dereoğlu babasının vefatından sonra sosyal medyada ‘Babamız Ercan Yazgan’ı bu gece kaybettik başımız sağolsun…’ notuyla aile fotoğrafı paylaştı.

Ercan Yazgan’ın diğer kızı Billur da babasının izinden gitti ve oyuncu oldu. Oyunculuk kariyerine Merve Boluğur ile birlikte rol aldığı Acemi Cadı dizisi ile başladı. Kariyerine bir süre devam ettikten sonra ise bir anda ortadan kayboldu. Kerem Akarsu ile evliliğinden Aren adında bir oğlu olan Billur Yazgan’ın sosyal medyada babası ile neredeyse hiç paylaşımı yok.

BABASINI REDDETTİ İDDİASI

Bir zamanlar Acemi Cadı dizisi ile ekranlarda sevilen bir karakter olan Tuğçe rolündeki Billur Yazgan’ın hayatını kaybeden Ercan Yazgan’ın kızı olduğu biliniyor. Billur Yazgan'ın sosyal medyada babası ile neredeyse hiç bir paylaşımı yok. Bir dönem gündeme gelen bu olayda, Billur Yazgan’ın babası Ercan Yazgan’ı reddettiği iddia edilmişti. Ancak bu iddialara dair herhangi bir netlik yok.