Courteney Cox, evini satmasına yol açan doğaüstü deneyimle ilgili tuhaf bir hikaye paylaştı.

Friends oyuncusu 28 Şubat Pazartesi günü, yakında yayımlanacak Shining Vale adlı korku-komedi dizisinin tanıtımı için Jimmy Kimmel Live programına katıldı.

Programın sunucusu Jimmy Kimmel, bahse konu dizide ürkütücü geçmişe sahip bir ev yer almasından yola çıkarak Cox'a hayaletlerle herhangi bir deneyimi olup olmadığını sordu.

"Evet, bir tane oldu" diyen Cox, daha sonra Los Angeles'taki Laurel Canyonu mahallesinde eskiden sahip olduğu bir evi anlattı.

Ev, Cox'tan önce Carole King'e ve ondan önce de hiciv sanatçısı Çingene Rose Lee'ye aitmiş. Cox, bir gün kendini ziyarete gelen şarkıcı ve bestekar King'in evin geçmişine dair bazı bilgiler verdiğini söyledi.

Oyuncu Kimmel'a "Evde çok çirkin bir boşanma yaşandığını ve bir hayalet bulunduğunu söyledi" dedi. Ben de, 'Ya, tabii öyledir' demiştim.

Fakat orada benimle kalan arkadaşlarım gibi diğer kişiler, yatağın ucunda oturan bir kadınla karşılaşmış gibi hissettiklerini söyledi.

Bu yorumlara karşın Cox, evinde bir ruh olduğu ihtimalini ciddiye almamış. Fakat bir teslimat şoförüyle biraz konuştuktan sonra fikrini değiştirmiş.

Cox şöyle diyor: Hayaletlere inanmadığım bir gün evdeydim. Sonra kapı zili çaldı, UPS çalışanı veya öyle biri gelmişti. Kapıyı açtım ve çalışan bana 'Bu evin perili olduğunu biliyor musunuz?' diye sordu.

Ben de, 'Evet, niye ki? Neden öyle düşünüyorsun?' diye sordum. O da bana, 'Çünkü arkanda duran biri var' dedi.

Cox bunun üzerine ev hakkındaki fikrinin tamamen değiştiğini ifade eti:

Ben de, 'Haydi satalım' diye düşündüm. Orada bir daha asla yalnız uyuyamadım!

Kimmel, evi gerçekten teslimat şoförünün sözü üzerine satıp satmadığını sorduğunda Cox bunu teyit etti.

Cox, "Artık aynı şekilde düşünmüyorsun" diye gerekçe sundu.

Bir şeyler görmeye başlıyorsun. (INDEPENDENT TÜRKÇE)