Güzeller güzeli şarkıcı Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün gençlik yıllarından bir fotoğrafını  Instagram hesabından paylaşarak duygusal bir mesajla annesinin doğum gününü kutladı.


HADİSE'DEN ANNESİNE DUYGU DOLU SÖZLER

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'ün gençlik yıllarından bir kareyi paylaştı. Fotoğrafın altına da "sen bizi büyüttün, sen bizi biz yapan tek kadınsın. Artık sen bize değil biz sana bakıyoruz sen yorulma sen mutlu ol sen rahatla ve hayatını yaşa diye." notunu düştü.

ANNESİNE DÜŞKÜNLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA KANITLADI

Annesine düşkünlüğü ile bilinen Hadise'nin annesine doğum günü mesajı da bunun bir göstergesi oldu.  Hadise fotoğrafın altına şunları yazdı: "İyiki doğdun annem… Bu resim deli gibi çalıştığın gençlik yıllarından bir kare. Sanırım Hülya, Derya, Murat ve ben deli gibi çalışmayı, kendi ayaklarımızın üstünde durmayı kimseler mahçup olmamayı senden öğrenmişiz… İyi ki bizi böyle büyütmüşsün. Zorlandın mı? Evet. Yoruldun mu? Evet. Sen bizi büyüttün, sen bizi biz yapan tek kadınsın. Artık sen bize değil biz sana bakıyoruz sen yorulma sen mutlu ol sen rahatla ve hayatını yaşa diye. Senin sayende biz biz olduk anam. Allah seni başımızdan eksik etmesin… Seni seviyorum melek annem.

İşte  Hadise'nin o paylaşımı: