Geçtiğimiz yıl işadamı Serkan Kodaloğlu ile hayatını birleştiren Petek Dinçöz, oğlu Aslan'ın doğum anının fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.
İlk başta korktuğunu belirten Dinçöz, fotoğrafın altına 'Oğlumu kucağıma almaya giderken. Korktuğum hiç belli değil. 'Aslan'ı kucağıma alacağım.' İçimden, 'korkma en mutlu anın bu an çok şükür' diyordum.' mesajını yazdı.
Dinçöz'ün bu paylaşımına kısa sürede rekor beğeni ve yorum geldi.
Verdiği bir röportajda Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu’ndan iki kez evlilik teklifi aldığını söylemişti: Evin altındaki kafede kahve içiyorduk. Zaten ikimiz yan yana gelince liseli âşıklar gibi oluyoruz. “Evlenelim bence hemen” dedi. “Bence de evlenelim” dedim. Sonra gelinlik bakmaya gittik, kimse anlamasın diye de “Klip için bakıyoruz” dedim. O gün evleneceğim gelinliğin provasını yaptım. Nikâh kıyıldıktan sonra tekneye bindik. “Benim içime sinmedi. Yukarı bak” dedi. Boğaziçi Köprüsü’nün üstünde lazerle, “Karıcığım seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin?” yazdırmış. İkinci teklifi orada aldım.