'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programındaki jüri üyeliğiyle üne kavuşan Kemal Doğulu merdivenlerden düşerek ağır yaralandı. Kemal Doğulu'nun sağlık durumuyla ilgili Instagram sayfasında açıklama yapan Kadir Doğulu "Abimin durumu ciddiyetini koruyor, dua edin" dedi.

KANLAR İÇİNDE BULUNDU

Beyoğlu'nda Pürtelaş Hasan Efendi Mahallesi Vişne Sokak'taki evinden dün akşam çıkarken merdivenlerden düşen Doğulu, ev sahibi tarafından kanlar içinde yerde bulundu. Doğulu, Taksim Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAKIN DOSTLARI HASTANEYE KOŞTU

Haberi alan Doğulu'nun yakın dostları Çağla Şikel, Hande Yener, Hakan Akkaya ve Öykü Serter hastaneye koştu. Doğulu'nun sağlık durumu hakkında hastane yetkilileri bilgi vermezken, Çağla Şikel şunları söyledi: "Korkulacak bir durum yok. Yoğun bakımda müşahede altında tutuluyor. Evde yalnız olduğu için 1.5 saat sonra bulunmuş."

KADİR DOĞULU: ABİM İÇİN DUA EDİN

Oyuncu Kadir Doğulu, yoğun bakımda tutulan abisi için dua istedi. Doğulu instagram sayfasına "Abimin sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Doktorlar elinden geleni yaptı, yapıyor da. Tüm aile yanındayız. Kritik günleri atlatması için dua ediyoruz. Şu mübarek günlerde siz de abim için dua edin... Önce abim iyi olsun sonra neler olduğu anlatılır. Ailemiz dışında yapılan açıklamaları ciddiye almayın lütfen..." notunu düştü.

8 TEMMUZ'DA EVLENECEKLER

'Kara Sevda' dizisinde Nihan karakterini canlandıran Neslihan Atagül ile 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Mehmet Giray Han'ı Kadir Doğulu dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Kasım ayında aile arasında nişanlanan çift, 8 Temmuz Cuma akşamı da Kanlıca'daki denize sıfır A'jia Hotel'de evlenecek.