İngilizler açıkladı: Kadınların yüzde 44’ü Instagram’da paylaştığı kusursuz yüze gerçek hayatta sahip değiller! Evet, sivilceyle de uyansak, uykusuzluktan göz altlarımız pe­rişan bile olsa, cilt lekelerimiz ve hatta kırışıklıklarımız alıp başını gitse bile, Instagram’ın en beğeni­len yüz güzelleştirme programları sayesinde rahat rahat fotoğraf çe­kilip, sosyal medya hesaplarımız­dan bunu kolayca paylaşabiliyo­ruz. Tamam etrafı kandırdık. Sos­yal medyada çok güzeliz. Peki ya gerçek? Instagram filterlerindeki kusursuz cilde, gerçek hayatta sa­hip olabilmek için; ilk önce sağlıklı beslenmek ve stresten arınmış ol­mak…

Daha sonra da; OxyGeneo cilt bakımı yaptırıp cildi tertemiz yap­mak, üzerine güneş lekeleri, do­ğum sonrası lekeler, sivilce leke­leri gibi sık rastlanan lekelerimiz­den kurtulmak için Leke Tedavisi yaptırmak, şiş ve mor göz altla­rımızdan kurtulmak için de Göz Altı Dolgusu vs. yaptırmamız ge­rekiyor.

Fakat bunları yaptırabilmek için hem vaktimizin hem de paramızın olması gerekli. İngiltere’de geçti­ğimiz hafta yapılan bir anket; ka­dınların doğal ortamda doğal bir güzelliğe sahip olmaktansa sosyal medya üzerinden sanal güzelliğe sahip olmayı tercih ettiklerini göz­ler önüne serdi.

İngilizlerin yüzde 44’ü Instag­ram filtrelerini kullanmaya başla­dıklarından beri, cilt bakımı yap­tırmadıklarını itiraf etti! Yapılan anket İngilizleri şaşırtmadı!

İnstagram’ı açtığımızda herkes güzel, herkes kusursuz. Peki ama gerçeklik ne olacak?…