Victoria Beckham, "tam anlamıyla zayıf" bir vücut istemenin "eski moda bir tutum" olduğunu söyledi.

2000'li yıllarda ince vücut yapısıyla ünlenen eski Spice Girls yıldızı ve şimdinin moda tasarımcısı şunları ekledi:

Bence kadınlar, günümüzde sağlıklı ve kıvrımlı görünmek istiyor. Biraz meme ve kalça istiyorlar.

48 yaşındaki Beckham ne kadar kıvrımlı olursan "VB Body elbiselerim o kadar iyi durur" diyerek devam etti.

Beckham, vücudu sarması için tasarlanmış, bedene tam oturan örgü parçalardan oluşan daimi kapsül koleksiyonuna atıf yapıyor. Bu kıyafetler, Victoria Beckham'ın websitesinde 34 ila 44 bedenlere uygun olarak satılıyor.

Beckham, Grazia'ya verdiği söyleşide, "Mesele belli bir bedende olmak değil. Mesele kim olduğunuzu bilmek ve o halinizle mutluluk duymakla alakalı" diye sözlerini sürdürdü.

Sağlıklı beslenmekle egzersiz yapmaya dair disiplinli olmak ve eğlenmek istemek arasında kendi dengemi buldum. Gençken bu dengeye karşı savaşırsınız ama yaşlandıkça o dengenin neye benzediğini bildiğim bir noktaya ulaştım. Benim için neyin işe yaradığını biliyorum.

Beckham, Spice Girls yıllarında zayıf olması yönünde hissettiği baskıyı daha önce dile getirmişti. Moda tasarımcısı, Assosciated Press'e 2014'te şunları söylemişti:

Spor salonunda, duruşumu ve pozisyonumu kontrol etmek yerine, popomun büyüklüğünü veya gıdımın küçülüp küçülmediğini kontrol ediyordum.

Beckham, fiyatları 90 sterlinden (yaklaşık 1700 TL) başlayan kapsül koleksiyonu için şunları söyledi:

Her kadın güzel, yuvarlak, kıvrımlı bir kalça ister, öyle değil mi?

Bunun için sizi belinizden yakalayan ve doğru yerlerden kavrayan gerçekten sıkı bir örgüye ihtiyacınız var.

Beckham, ABD'nin Florida eyaletinin Miami kentine taşınmasının daha kıvrımlı kadınlarla karşılaştığı anlamına geldiğini ekledi.

Moda tasarımcısı, "Miami'de gerçekten kıvrımlı bir sürü kadın var ve bunu taşımayı gerçekten biliyorlar, biliyor musunuz?" dedi.

Vücutlarını öyle bir özgüvenle sergiliyorlar ki. Hem tavırlarını hem de tarzlarını gerçekten özgürleştirici buldum. Bir anne olarak Harper'ın, kıvrımlarını sahiden kutlayan ve görünüşlerinden zevk alan kadınların etrafında olmasına bayıldım.

Beckham ayrıca, "elde edebileceği kadar iyi bir popo" istediğini de itiraf etti. Bu moda tasarımcısının, eşi David Beckham ve kişisel antrenörle birlikte gerçekleştirdiği egzersiz rutinini "tonlarca kardiyodan" haftada 5 veya 6 gün yüksek ağırlık kaldırmaya çevirdiği anlamına geliyor.

"Ağırlıklardan her zaman biraz korkardım ama onlara bayıldığım anlaşıldı" diye açıklayan Beckham, David'in "eğlenceli" bir antreman arkadaşı olduğunu ama antremanları "her zaman sonraya bıraktığını" belirtti.  (INDEPENDENT TÜRKÇE)