Biden'ın ilk mesajları şöyle:

Quote Message: Anayasamızın ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Ulusumuzun ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Yapmamız gereken çok şey var, eski haline getirmemiz gereken, inşa etmemiz gereken çok şey var."

Anayasamızın ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Ulusumuzun ne kadar güçlü olduğunu biliyorum. Yapmamız gereken çok şey var, eski haline getirmemiz gereken, inşa etmemiz gereken çok şey var."

Quote Message: Tüm zorluklarla mücadele etmek için sözler yeterli değil. Birliğe ihtiyacımız var."

Tüm zorluklarla mücadele etmek için sözler yeterli değil. Birliğe ihtiyacımız var."

Biden

Biden ilk konuşmasında, "birlik olma" vurgusu yaptı.Image caption: Biden ilk konuşmasında, "birlik olma" vurgusu yaptı.
Quote Message: Birbirimizi rakip olarak görmeden, birlik olmalıyız. Bunu yapamazsak ilerleme sağlayamayız. Ulus değil, kaos devleti oluruz. Yolumuz birlik olmaktan geçmektedir."

Birbirimizi rakip olarak görmeden, birlik olmalıyız. Bunu yapamazsak ilerleme sağlayamayız. Ulus değil, kaos devleti oluruz. Yolumuz birlik olmaktan geçmektedir."

Quote Message: Yeni bir sayfa açalım ve birbirimizi dinlemeye başlayalım. Bize oy vermeyenlere de sesleniyorum: Anlaşmazlık, bölünme anlamına gelmez. Tüm Amerikalıların başkanı olacağım. Beni desteklemeyenler için de çok çalışacağım."

Yeni bir sayfa açalım ve birbirimizi dinlemeye başlayalım. Bize oy vermeyenlere de sesleniyorum: Anlaşmazlık, bölünme anlamına gelmez. Tüm Amerikalıların başkanı olacağım. Beni desteklemeyenler için de çok çalışacağım."

Quote Message: Bizi bölen güçler derin ve gerçek, ama yeni değil."

Bizi bölen güçler derin ve gerçek, ama yeni değil."

Quote Message: Mücadele daimi, zafer ise hiçbir zaman garanti değil. Tarih, inanç ve mantık bize birliğin yolunu gösteriyor."

Mücadele daimi, zafer ise hiçbir zaman garanti değil. Tarih, inanç ve mantık bize birliğin yolunu gösteriyor."

Quote Message: Size söz veriyorum: Kişisel çıkarı değil, kamu yararını gözeteceğim. Sevgi ve iyilikle hikayemizi yazacağız. Gelecekteki kuşaklara hikayemizi, demokrasi ve adaleti koruduğumuzu anlatacağız."

Size söz veriyorum: Kişisel çıkarı değil, kamu yararını gözeteceğim. Sevgi ve iyilikle hikayemizi yazacağız. Gelecekteki kuşaklara hikayemizi, demokrasi ve adaleti koruduğumuzu anlatacağız."

Quote Message: İttifaklarımızı onaracak, dünya ile yeniden angaje olacağız; amacımız geçmişin sorunlarına değil, bugünün ve yarının sorunlarına cevap vermektir."

İttifaklarımızı onaracak, dünya ile yeniden angaje olacağız; amacımız geçmişin sorunlarına değil, bugünün ve yarının sorunlarına cevap vermektir."