Bu maç öncesi Karabükspor ligde 3 maçtır kaybediyordu. Galatasaray içinse olmazsa olmaz hatta bence sezonun en önemli deplasmanıydı. Bu yarışta olmak için kazanmak zorundaydılar. Galatasaraylı yöneticiler Karabük'e neredeyse tam kadro gittiler. Oyuna bakt

Bu maç öncesi Karabükspor ligde 3 maçtır kaybediyordu. Galatasaray içinse olmazsa olmaz hatta bence sezonun en önemli deplasmanıydı. Bu yarışta olmak için kazanmak zorundaydılar. Galatasaraylı yöneticiler Karabük'e neredeyse tam kadro gittiler. Oyuna baktığımızda sadece ilk yarıda Burak'la bir çok pozisyon yakaladı Galatasaray. Bir de ikinci yarının sonunda Drogba'nın getirdiği top var.
Galatasaray 80 dakika boyunca sıfır riskle oynadı. Oyun boyunca sürekli düdük çalan bir İlker Meral vardı sahada. İki takım tempo yükseltmiyor, hakem de temponun düşmesine katkı sağlıyordu. Galatasaray sadece son 10 dakika,"En fazla kaybederim, bir puanı istemem" deyip risk aldı. Orta sahayı da bıraktılar. Kontra tehlikesini göze alarak saldırmaya çalıştılar.
Hakan Balta stoper oynadı. Müthiş hamleler yaptı, kayarak aldı. Sezgileri kuvvetli. Tecrübesi de var. Burak Yılmaz kuvvetli, istekli ama ona katkı sağlamayan, eşlik etmeyen diğer arkadaşları vardı sahada. 
Felipe Melo klasik deplasman performansını sergiledi, yani vasat. 
 
BU OYUNLA ARTIK ZOR 
Drogba ve Sneijder yine etkisizdi. Telles de... Oyunun sonunda da Drogba ve Ceyhun değişikliğinin nedenini çok merak ettim. Sebebini sormak istedim. Çünkü ben nedenini bulamadım. 
Karabük savunma anlamında en rahat maçlarından birini oynadı. Ama özellikle büyük takımlara karşı iyi kontratak yapan Karabük'ü dün fazla etkili göremedik.G.Saray'ın Karabük'te aldığı bir puan sonrası şampiyonluk artık hayal gibi görünüyor. Sadece puan olarak değil oyun olarak da!