Hollywood yıldızı Christopher Nolan, ABD merkezli eğlence dergisi Variety'yle söyleşisinde konuya bir açıklık da getirdi.

Batman Başlıyor (Batman Begins), Kara Şövalye (The Dark Knight) ve Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) filmleriyle seyircilerin gönlünde taht kuran Bale, pek çok kişi tarafından Pelerinli Süvari'yi canlandıran en başarılı oyunculardan biri olarak görülüyor.

Ünlü oyuncu, Empire ve Insider'ın hazırladığı en iyi Batman aktörleri sıralamasında ikinci, Variety ve Den of Geek gibi mecraların listesinde ilk sırada yer alıyor.

Batman'e hayat veren son isimse Robert Pattinson. 4 Mart'ta vizyona giren The Batman, dünya genelinde 770,3 milyon dolarlık gişe başarısına imza attı. Warner Bros, filmin yaptığı süksenin ardından The Batman 2 için Pattinson ve yönetmen Matt Reeves'e yeşil ışık yaktı.

Ancak Bale dün ABD merkezli eğlence dergisi Variety'de yayımlanan söyleşisinde filmi henüz görmese de izleme listesine aldığını belirtti.

"Bu kadar az film izlemem şaşırtıcı" diyen Bale, çalıştığı yönetmenlerin sadece birkaç filmini izlediğini ve buna çok şaşırdıklarını söyledi. 48 yaşındaki aktör sözlerini şöyle sürdürdü:

Filmlerin tadını çıkarmayı gerçekten seviyorum ve çok fazla izlemek istemiyorum. Ama The Batman'i kesinlikle izleyeceğim. Robert harika bir aktör.

8 Temmuz'da beyazperdedeki yerini almaya hazırlanan Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü'nde (Thor: Love and Thunder) Gorr the God Butcher adlı karakteri canlandıran Bale, süper kahraman dünyasına geri dönüyor. (INDEPENDENT TÜRKÇE)