The Hateful Eight
ış soğuğu yaşayan Wyoming’den geçen posta arabasında cellat Ruth ve yakaladığı kaçak Domergue vardır. Yolda Warren ve Mannix’le tanışırlar. Tipide yollarını kaybeden Ruth, Domergue, Warren ve Mannix, konaklama yeri olan Minnie’s’e sığınır. Onları dört yabancı, Bob, Mobray, Gage ve Smithers karşılar. Fırtına, konaklama yerini etkisi altına alırken, sekiz gezgin, Red Rock’a varamayacaklardır. Quentin Tarantino’nun yönettiği ve Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh ile Walton Goggins’in oynadığı The Hateful Eight, Pinema Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

ROBERT DE NIRO’DAN: Joy

Joy, dört jenerasyondur yükselişe geçen bir ailenin kızı olan Joy’un kişisel rotasını anlatan bir hikâye. Film duygu yoğunluğunun ve insan komedisinin, gerçek bir aile ve şirket patronunun, affı olmayan ticari dünya ile karşılaşmasını konu alıyor. Aile içinde ve dışında, dostların düşman, düşmanların dost olduğu bir dünyada , Joy’un iç dünyası ve hayal gücü onu karşılaştığı bu fırtınalardan sıyırıyor. David O. Russell’in yönettiği ve Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Edgar Ramirez ile Virginia Madsen’in oynadığı Joy, The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarılıyor.

CREED: Efsanenin Doğuşu

Adonis Johnson, henüz dünyaya gelmeden önce ölen Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olan ünlü babasını hiç tanımamıştır. Yine de, kanında boks olduğuna hiç şüphe yoktur. Bu yüzden, Apollo Creed’in yeni ama sağlam bir boksör olan Rocky Balboa ile efsanevi maçını yaptığı yere, Philadelphia’ya gider. Adonis, Philadelphia’ya vardığında, Rocky Balboa’yı bulur ve kendisinden antrenörü olmasını ister. Ryan Caagler’in yönettiği ve Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson ile Phylicia Rashad’ın oynadığı Creed: Efsanenin Doğuşu (Creed), Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

GERÇEK HİKÂYE

Büyük Açık

Sektör dışından dört kişi ülkedeki büyük bankaların, medyanın ve hükümetin görmekten kaçındığı şeyi, ekonominin küresel çöküşünü gördüğünde akıllarına farklı bir fikir gelmişti: Büyük Açık. Cesur yatırımları, onları her şeyi ve herkesi etraflıca sorgulamalarının gerektiği modern bankacılığın karanlık, hassas noktasına kadar götürmüştü. Film, Michael Lewis’in çok satan kitabına ve gerçek bir hikâyeye dayanıyor. Adam McKay’in yönettiği ve Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Rudy Eisenzopf ile Casey Groves’in oynadığı Büyük Açık (The Big Short), UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.