1960'lardan kalma bir DC Comics kötü adamını canlandırmak isteyen Nicolas Cage, Matt Reeves'in yönettiği ve Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı "The Batman" evrenine katılmak istediğini söyledi.

Beyazperde'nin aktardığına göre, "The Batman"in devam filmiyle ilgili resmi bir açıklama ya da onay henüz gelmemiş olsa da, Batman'in gelecek maceralarında çizgi romanlardaki hangi kötü karakterler ile karşı karşıya gelebileceği izleyiciler tarafından tartışılıyor. Bu konuda bir açıklama da Nicolas Cage'den geldi. Cage bir röportaj sırasında DC kötü adamı "Egghead"i (Yumurta Kafa) canlandırmak istediğini söyledi.

"The Batman" filmini izleme şansını henüz bulamadığını ama 1960'lı yıllardaki "Batman" dizisinde de yer alan kötü adam Egghead karakteriyle Robert Pattinson'ın karşısına çıkmak istediğini belirten Cage "Warner Bros.'a haber verin, Egghead rolüne açığım" dedi.

1960'lı yıllarda Batman dizisinde Vincent Price tarafından canlandırılan Edgar Head, diğer adıyla Egghead, Adam West'in Batman '66 dizisi için yaratılan özgün bir karakterdi. Karakter daha sonra bazı çizgi romanlarda yer alsa da önemli bir rolü yoktu. (GAZETE DUVAR)