Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte tecrübeli hocanın sözleri: 

"KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

"En yakın rakibimizden 2 puan öndeyiz. Konya'da 1 puan alıp haftayı karlı kapadık. Fenerbahçe'yi yenersek rakibimizle aramızdaki fark 8 puana çıkıyor. Bu az bir rakam değil. F.Bahçe'ye şampiyonluk yarışında psikolojik bir üstünlük sağlayabiliriz. Ama belli olmaz. Her maçı kazanmak kolay değil. Yarış devam eder. Kazanmak için oynayacağız. Her maçı içerde dışarda kazanmak için oynuyoruz. Onun için oyunun iki yönünü oynayıp kazanmak için çıkacağız.

"ELIA BUGÜN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK"

Mossoro'nun tedavisi devam ediyor. MR'ı çekildi, cuma ve cumartesi kadar belli olacak. Elia bugün takımla çalışmalara başlayacak. Onun dışında sakatımız yok.

Sahanın dışındaki verilen kararlar, algılarla hiç ilgilenmiyorum. Emre, kırmızı kart gördü. Emre ile 34 maç oynamıyoruz. Emresiz de oynamayı biliyoruz. Emresiz başka plan oynuyoruz. G.Saray maçında da Emre yoktu. 

"ARDA İLK 11'DE BAŞLAYABİLİR"

 Arda Turan çok mesafe kat etti. Grup enerjisi çok iyi. Onun kararını cumartesi vereceğiz. İlk 11'de olabilir. F.Bahçe iyi oynamasına G.Birliği ile berabere kalabiliyor. Herkesin bir düzeni var. Ama hiçbir şey belli değil.

Kaynak: Skorer