Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-1'lik Osmanlıspor beraberliğinden sonra takımının sahadaki performanını eleştirdi. Birçok oyuncusunun sahada olmadığını belirten Hollandalı teknik adam, "Öncelikle rakibimizi küçümseyemeyiz. Ön tarafta çok iyi oyuncuları olan bir takım. Biz ise ilk yarı yeterince güçlü ve iyi değildik. Burada kazanmak için en iyi seviyeniz ile sahada olmalısınız. Ama biz bunu yapamadık. Bir sürü oyuncumuz da oyunda değildi. Bu kadar basit" şeklinde konuştu.

KURTULMUŞ: DAHA AGRESİF OYNAMALI
Fenerbahçe'nin Ankara'daki maçını Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da tribünden izledi. TRT Spor'a maçı değerlendiren Kurtulmuş şunları söyledi: "Son derece zevkli bir mücadele oldu. Bir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe'nin daha agresif oynamasını arzu ederdim. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum. Üç Büyükler'in deplasman yasağının kalkmasıyla, futbolu şölene, eğlenceye çevirmemiz lazım. İnşallah bu maçlar centilmenlik bakımından iyi geçer."

SAĞI-SOLU OYNAMALI DEĞİŞTİRDİ!
Fenerbahçe'de dün ilk kez sağ ve sol bekte değişik isimler görev yaptı. Van der Wiel'i dinlendiren Advocaat sağ bekte Şener'i oynattı. Solda da sakat Hasan Ali Kaldırım'ın yerine İsmail görev aldı. İki futbolcu da bu sezon ilk kez 11'de şans buldu.

0

Osmanlıspor bu sezon lig maçlarında hiç skor olarak geriye düşmedi.