Torku Konyaspor'un As Başkanlarından Ali Kaya ve ağabeyi Mesut Kaya sahibi oldukları Çelikkayalar Alışveriş Merkezleri Genel Merkezi'nde Konyaspor teknik heyetine ve oyunculara Ç.Rizespor ile 2 Aralık Pazartesi günü oynanacak maç öncesi moral yemeği verdi.
 
Davetlilere bamya çorbası ve fırın kebabından oluşan geleneksel Konya yemekleri ikram edildi.
 
BEŞİKTAŞ YENİLGİSİNİ TELAFİ EDECEKSİNİZ
 
Kulüp Başkanı Ahmet Şan yaptığı konuşmada, Mesut ve Ali Kaya'ya teşekkür ederken, "Pazartesi günü Ç.Rizespor A.Ş. ile sahamızda çok önemli ve kritik bir maça çıkacağız. İnşallah bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak Beşiktaş maçındaki kötü oyunu ve yenilgiyi telafi edeceksiniz. Size güveniyoruz" dedi.
Ali Kaya ise yönetimi ve takımı yemekte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ç.Rizespor maçından 3 puanla ayrılacaklarına inandığını söyledi.
 
Yeşil beyazlıların takım kaptanı Erdinç Yavuz yaptığı kısa konuşmada emeği geçenlere teşekkür ederken, Pazartesi günü oynayacakları Ç.Rizespor maçından 3 puanla ayrılarak alacakları galibiyeti camiaya hediye edeceklerine inançlarının tam olduğunu ifade etti.
 
Konuşmaların ardından Başkan Şan, yemeğe ev sahipliği yapan Mesut ve Ali Kaya kardeşlere oyuncuların imzaladığı forma hediye etti.