Barcelona’dan Başakşehir’e kiralanan ve dün İstanbul’a gelen Arda Turan’a Galatasaray taraftarlarının tepkisi çığ gibi büyüyor. 

Önce sildi sonra ekledi

Arda Turan, Instagram’da eski takım arkadaşı Selçuk İnan’ı sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle takipten çıkardı. Bu konunun gündeme gelmesinin ardından Arda Turan, yeniden Selçuk İnan'ı takibe aldı 

Bunun üzerine sarı kırmızılı taraftarlar da sosyal medyada #UNFArda etiketiyle bir kampanya başlattı. 

Fernando Muslera da Selçuk İnan'ı takipten çıkaran Arda'yı takipten çıkartarak tepki gösterdi. 

Taraftar Arda'yı takipten çıkarıyor

Barcelona’da oynadığı dönemde katıldığı bir televizyon programında ‘Türkiye’ye dönersem Galatasaray’dan başka bir takımda oynamam’ diyen eski kaptanlarının bu görüntülerini sosyal medyadan paylaşan sarı kırmızılı taraftarlar, twitter ve Instagram’da ‘Arda’yı takipten çıkarma kampanyası’ başlattı. 

Işıl Alben'den Metin Oktay paylaşımı

Kadın Basketbol Takımı kaptanlarından Işıl Alben de Instagram’dan Arda'yı sildi. 
Metin Oktay’ın “Bizi sevenleri üzmeyelim baba” mesajını paylaşan Alben’in Arda’ya gönderme yaptığı ve kampanyaya destek olduğu öne sürüldü. Arda’nın twitter hesabındaki takipçi sayısının bu krizin ardından bir hayli azaldığı görüldü. 

Başakşehir’deki yeni takım arkadaşlarını takip etmeye başlayan Arda Turan’ın Milli Takım’da ve Galatasaray’da aralarının çok iyi olduğu bilinen Selçuk’u neden takipten çıkardığı ise henüz bilinmiyor 

Başakşehir Arda Turan'ı böyle duyurdu

Günlerdir Türkiye spor gündeminin zirvesinde yer alan Arda Turan'ın Başakşehir'e transferi bugün resmiyet kazandı. Barcelona ve Arda Turan ile uzun süren temaslar sonunda gerçekleşen transfer bugün Medipol Başakşehir'in resmi Twitter hesabından ilginç bir video ile duyuruldu. Çengel bulmaca formatında hazırlanan videoda soruları cevapladıkça Arda Turan'ın isminin baş harflerine ulaşılıyor.